Jaggu var det liv...

Hei hei

Ja nå er det et år siden sist jeg fikk logget meg på her, men det var jammen gøy å få til! Er jo masse folk inne og titter jo! Så da blir man jo litt mer inspirert til å forsøke å legge inn litt innimellom. Jeg forsøkte å få til blogging fra mobilen, men det ble bare tull.

Det har skjedd mye siden vi var på regionstreff i 2016, og i morgen er vi klare for regionstreff 2017... Tiden flyr fort! I fjor husker jeg at jeg syntes det var utrolig koselig å være på et treff hvor jeg selv ikke skulle annet enn å delta. Jeg har jo sittet i treffkomiteen i vår egen NBCC-avdeling i flere år  nå, så har jo vært med å arrangere noen treff. Men på regionstreffet 2016 kunne jeg lene meg tilbake og gjøre akkurat det jeg (les: ungene) ville. Ikke at jeg skal gjøre så mye i år heller, men jeg må visst si noen ord da jeg brått er blitt regionsleder. Ikke et verv jeg ønsket meg spesielt (vi hadde nemlig en veldig dyktig en), men omorganisering i klubben gjorde at det kun skulle være et landsstyremedlem i hver region og da fikk jeg jobben siden jeg allerede satt i sentralstyret. Men jeg tror det har gått greit. Tidl. leder er vara nå og gjør fortsatt en flott jobb.

 

Vi har også byttet vogn siden sist! Plutselig var ikke guttungen liten lengre, så køyesenga i Adria'n ble for kort. Så da var det bare å begynne jakten. Vi har jo i flere år ønsket oss vogn med skikkelig dusj, så det var faktisk et av hovedkravene våre. Vi fant det nærmeste vi hadde råd til når det gjaldt drømmevogn, i Bodø! Ikke akkurat i nærheten, men fikk frakta vogna på bil ned til Oslo, så det gikk fint likevel. Vi er tilbake på merket vi startet med: Kabe. Samme årsmodell som Adria¨n og veldig fin.

(PS. Det anbefales ikke å bytte vogn i februar/mars når man står på vintercamping to timers kjøretur hjemmefra....)

 

Mer om vognbytte, treff og turer kommer senere:-)

#camping #nbcc #norskbobilogcaravanclub #kabe #treff #caravantreff #region #liveterbestpåcamping #campingerlivet

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits