Regionstreff😃

I helga har vi kosa oss på treff med flotte folk fra Region 11 i Norsk Bobil og Caravan Club! En kjempebra innsats av komiteen som arrangerte et flott treff med akkurat passe mengde aktiviteter. Noen ganger skjer det litt lite på treff, andre ganger rekker man ikke bli med på alt - men her klaffet alt! Vi storkosa oss, både store og små😃

Vi ankom ti minutter før velkomst og pølseservering. Velkomstgjengen sørget for at vi fikk en flott plass sammen med våre faste turvenner. Egentlig var det bare plass beregnet til en enhet, men vi fikk lurt inn begge vognene - uten å fravike 4meters regelen👍

Etter velkomst og pølser trakk vi oss tilbake til vognene. Helsa tillater ikke kalde utekvelder og ungene setter pris på tid alene med oss❤

Både hund og barn var slitne etter uka, så det ble tidlig kveld på oss.

 

Lørdag dro vi en liten tur inn til Årjäng og fikk handla litt. Da vi kom tilbake, var det klart for barneaktiviteter. Det var kaplaklosser, stylter og kaste på boks. Vår kar hev seg over styltene og jaggu ble han bra flink i løpet av dagen.

Vi kosa oss med sen lunch under markisa før en liten hvil. Etterpå var det hesteskokasting, først barna og så de voksne. Mange flinke folk som ble premiert senere på kvelden.

Vi valgte å grille utenfor vogna og gikk bort til langbordet etterpå. Det var det mange som gjorde, veldig praktisk og greit.

Det var utdeling av treffmerker til alle barna, premiering etter hesteskokasting og loddtrekning. Masse flotte premier til fornøyde vinnere. Da det nærmet seg leggetid for de minste, gikk vi tilbake til vognene. Vi voksne satt ute litt og kosa vårs.

Søndag slo heldigvis ikke værmeldinga til, regnet holdt seg borte lenge nok til at vi fikk gått tippetrim samt pakka ned markise og møbler.

Det var kjørekaffe med servering av vafler og premieutdeling etter tippetrimmen. Jenta vår vant seg et flott pledd.

Camp Grinsby er en kjempeflott camping med masse turmuligheter - vi håper å komme snart tilbake! Takk for denne gang😃

 

#campingerlivet #liveterbestpåcamping #treff #caravantreff #regionstreff #nbcc #norskbobilogcaravanclub

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits