Hva skjer i campingverden vår?

Det har ikke vært mangel på camping som har gjort at det ikke har vært liv i bloggen, heller motsatt. Jeg er nok mer enn gjennomsnittet ivrig i caravanmiljøet og sitter pr i dag som nestleder i avdelingen vår i Norsk Bobil og Caravan Club og som landsstyrevalgt styremedlem i sentralstyret. Å så det viktigste vervet mitt - medlem i treffkomiteen. Så det er nok å henge fingrene i.

I år skal vår avdeling arrangere tre treff: Pinsetreff, Høsttreff og Senhøsttreff. Pinsetreffet skal arrangeres på avdelingens campingplass, Listranda, som ligger på Hvaler. Det gleder jeg meg veldig til for det er en utrolig fin plass. Høsttreffet skal være på Johannesvik Camping i Årjäng, Sverige. Der har vi hatt treff før, så der vet vi det er bra. Senhøsttreff tenkte vi ha på Blefjell i forbindelse med høstferien. I tillegg blir vi sikkert med på Regionstreffet som skal være på Camp Grinsby.

Mer om treffene kan leses her: http://www.nocc.no/lokal/ostfold/Sider/terminliste.aspx

Ellers utenom det organiserte, har vi bestilt påsketur til Hafsten Camping og sommerferie på Øland - Böda Camping. Vi har de tre foregående år hatt påskeferie på Gustavsvik Camping i Ørebro, men i år skal vi prøve noe nytt. Det var høsttreff i fjor på Hafsten hvor trivselen var så stor, at mannfolka bestemte seg for at dit ville de i påsken også. Jeg deltok ikke på det treffet da vi akkurat hadde fått valp, så jeg gleder meg masse til å se. Böda Camping blir også spennende - mannfolka som har bestemt det også:-) Har jo sett litt på tv, men håper livet der er litt mer "normalt" enn det blir fremstilt. Gøy blir det nok uansett. Vi tilbringer turene med vårt faste turfølge fra Moss, de har vi tilbrakt mange campingtimer sammen med, så vi gleder oss veldig.

Akkurat i vinter står vogna hjemme. Av forskjellige årsaker bestemte vi oss for å ikke dra til Valfjället i år, men savnet etter vintercamping er stort...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits