Treg, hvem jeg?????

Som jeg skrev i forrige innlegg... Vi koser oss så mye at å sette seg ned å skrive her blir bortprioritert. De siste innlegg har jo stort sett blitt skrevet på mobilen, siden det er der alle bildene ligger, og da blir det litt tungvindt. Men nå har jeg fått overført noen av bildene våre fra våren og sommeren til nettbrettet, så da forsøker jeg meg med et lite innlegg.

Våren gikk fort med påsketur til Ørebro med gode venner, helgtur til Lagunen med noen andre gode venner, kjøretreff og vårtreff med de flotte folka i NCC avd. Østfold og et koselig gjensyn med sommerplassen vår og naboene på Lervik.

De siste to årene har vi tilbrakt påsken på Gustavsvik Camping i Ørebro, Sverige. Egentlig er det ikke åpnet for sesongen der da, men vi slipper inn likevel. De åpner opp for gjester på det tørreste området samt nærmeste servicehus. I fjor var vi mye rundt omkring, gikk turer og så oss mye rundt omkring. I år hadde vi to mannfolk med vonde rygger og en liten baby (ikke vår altså), så i år var vi mest på campingen. Helt greit - vi kosa oss masse. Men vi var selvfølgelig på badeland som er nærmeste nabo til campingen og på Jensens Biffhus. Siden påska kom tidlig i år, var det fortsatt veldig kaldt ute, så vi var mye i vognene. Men så lenge barna var fornøyd, var vi voksne det også. Så lenge gutta får inn en sykkeltur eller to, er alle fornøyde. Og det fikk de!

Mellom påske og innflytting på Lervik, fikk vi dratt en tur til Lagunen camping med et annet vennepar. Det ble en lang fredag på oss: Først til Valfjellet for å hente vogna, og så ned til Strømstad. På turen både regna og snødde det, men vi tok det pent og rolig. Da vi svinga inn på Lagunen var klokke blitt nærmere ti på kvelden, og det duskregna. Heldigvis gikk det greit å få plassert vogna, det var ikke så veldig bløt der vi skulle stå. Dagen etter så jeg at det var forskjell på folk ;-) Vi stod på en skeiv og gjørmete såkalt gressplen, hvor støvler var et nødvendig onde, mens bobilfolket - ja de stod fint de! De hadde asfalterte, flotte plasser og alle hadde hver sin oppmurte grillplass utenfor bilene! Kjempefint hadde de det - og det er dem vel unt! Men måtte le litt der og da. Hadde nettopp sittet hjemme og lest masse på nettet om hvor vanskelig det var for bobilene å finne fine oppstillingsplasser og hvor lite tilrettelagt det er for dem... Så til dere som ikke er fornøyd - dra til Lagunen!

15. april var det klart for innflytting på sommerplassen vår, Lervik Camping på Manstad i Fredrikstad. Like stas hvert år! Det er vårt syvende år der ute, og vi koser oss like mye. Jeg blir aldri lei av utsikten og har vel sikkert hundre bilder av den.
I år var det endel nye der, men flest gamle kjente. Alltid koselig å se hverandre igjen etter vinteren. Ekstra moro var det at det ene nye paret som kom, var noen vi har blitt kjent med gjennom caravanklubben. Kjempekos! Og i løpet av sommeren har vi også fått "Lagunen-vennene" våre som naboer. Ikke rart vi trives der!

Vi hadde også kjøretreff på Mysen med medlemsmøte, samt vårtreff i Sommarvik. Begge var kjempekoselige som vanlig. Vi er en litt liten, en flott gjeng som reiser på treff i vår avdeling. Skulle jo selvsagt ønske vi var noen fler, men sånn er det nå engang. Men er det noen der ute som er nyskjerrige på hvem avd Østfold er, så kom å bli med! Neste treff er 31/8-1/9, da drar vi til Johannesvik i Sverige.

På kjøretreffet hadde vi også en sykkelløype, noe mine unger syntes var veldig morsomt. Kjøretreff er forresten veldig kjekt å få med seg. Selv om man kjører mye, er det greit å få øvd seg litt i trygge omgivelser! Her øver vi på slalomkjøring, rygging i rett gate, snu i gatekryss og lukeparkering. Og vi har vel fått bruk for alt ute i trafikken også, tilogmed lukeparkering har vi gjort!

Vårtreffet ble som nevnt, arrangert på Sommarvik Camping, Årjäng, Sverige. En veldig stor og fin plass hvor ungene fant mye morsomt å gjøre. Fine lekeplasser, fiskevann og minigolf for å nevne noe.
Det første bildet, viser vogna vår som fikk bolte seg på parkeringsplassen utenfor kjøpesenteret på Töckfors, på tur til Sommarvik. Vi måtte jo bunkre opp med grillmat og svenskegodis!

Ellers må jeg jo innrømme at jeg er veldig lite flink til å ta bilder... Må skjerpe meg der. Men til neste år tror jeg vi skal prøve å ha vårtreffet litt senere på våren - det var nemlig kjempekaldt i år. Bortsett fra den dagen vi skulle reise hjem.. Da kom sola og vinden dro sin vei. Typisk!

Så det var campingvåren vår!

Sommeren kommer i neste innlegg (forhåpentligvis ikke så lenge til ;-)

Én kommentar

Elin-Marie

07.08.2013 kl.17:23

Beklager, her skulle det vært en masse bilder innimellom.... Aner ikke hvorfor de ikke kommer opp!

Skriv en ny kommentar

hits