Vi koser oss

Som jeg har sagt før: Både store og små koser seg veldig på vogna. Nå har vi hatt to helger med kaldt vær, uten naboene (de var savnet!), litt lite snø for langrenn, men uante mengder med kos!
Om vi er ute eller inne spiller ingen rolle, vi har det topp. Det beste med å være på vogna, må være det at vi kommer så nære hverandre. Vi er sammen hele tiden, selv når vi gjør forskjellige ting. Men oftest gjør vi ting sammen som f.eks. spiller spill: Rotta i høystakkenn er et enkelt, men likevel moro spill:

Her er det ungene som koser seg med film, mens vi voksne fikk en middagsstrekk på senga:-)

Det at det var litt lite snø, var ingen hindring for Litamor - hun gikk og gikk. Blid som ei sol hele veien. Det var litt moro da hun fikk ha på seg hjelmkameraet og vi skulle se på det etterpå... Hun nynna og sang hele veien :-)

Men selv ekte skihelter må ha en pause i bakken og det gjøres slik:

Forrige søndag hadde vi skikkelig god tid, så da ble det søndagsstek og gode greier :-) Å se Mettemor: Tupper er sterkt representert ;-) 

Dette bildet er fra nå sist lørdag - da var lørdagsgrøten på plass. Slalomgutta måtte ha litt næring før bakkene ropte igjen:

Er det noe vi ikke angrer på, så er det vintercamping. Tenk at vi har "rota bort" så mange campingår hvor vi har satt bort vogna på vinterstid... 

Én kommentar

Love

17.01.2013 kl.23:02

Digger Bloggen din

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits