Stille før stormen....

Stille er det i alle fall her inne! Så får vi håpe det kommer en liten storm etterhvert ;-) 

Det er vel slik det er på høsten, i alle fall for oss. V har dessverre ikke fått vært på vogna etter vi satte den på vintercamping, men skal dit snart! Hadde håpet å få noen fine høstdager før vinteren satte inn for fullt, greit å få en forsiktig start  kanskje. Men sånn har det ikke blitt. Høsten har løpt fra oss med sydentur (Hurra for svigers!), bursdagshelger og ikke minst lederkonferanse. Jeg er jo så heldig å få være nestleder i Norsk Caravan Club avd. Østfold (ja jeg er stolt av det!) og i den forbindelse fikk jeg også være med på lederkonferansen. Det var en litt annerledes konferanse i år, men forhåpentligvis fikk vi lagt kursen fremover. Mye jobb ble lagt ned og nye bekjentskaper ble det også. Veldig hyggelig å få ansikt til navn man har hørt og ikke minst ansikt på de forskjellige avdelinger rundt omkring i landet. Vi er jo en frivillig organisasjon, men du verden hvor engasjerte folk er! Kjempegøy!

Som sagt skal vi på campingen snart, håper bare på finvær den helga vi har planlagt, for da skal vinterteltet opp. Vi har klart å presse inn en helg, så da er vi ganske avhengig av godt vær (eller veldig gode klær...). Vi var jo så heldig å få låne vintertelt av noen snille venner i caravanklubben, men dessverre passet ikke det. Veggen bak kom midt over vinduene til køyene, og det vil vi ikke. Er litt redd for merker på vinduene samt at vi liker å ha det kaldt på natta. Både barn og voksne liker å ha vindu oppe. Så da bestilte vi oss nytt, mindre telt på iCaravan.no. Vi har bestilt ganske mye der egentlig og har alltid vært veldig fornøyd. Kjappe leveringer og bra kvalitet så langt.  

Men nå skal jeg hive meg rundt å sy ferdig sengeteppene til vogna:-)

Prækas ;-)

 

 

 

2 kommentarer

-Victoria-

25.10.2012 kl.11:07

Du håper faktisk på storm? :P Vel, her er det mye nedbør, så jeg håper IKKE på storm! :P I hvertfall ikke når jeg må ut litt senere i dag. Må vel vasse i snø til midt på leggen ca :/

God helg! :)

Elin-Marie

25.10.2012 kl.16:40

Mente vel egentlig en storm av innlegg fra meg, men går ikke av veien for en ekte storm heller. Har alltid likt uvær egentlig, noe av det jeg savner fra Nord-Norge. Men må innrømme at jeg var glad jeg bor her, før idag, da jeg gikk tur i marka og ble varmet av sola:-) Nydelig høstdag i Fr.stad i dag :-)

God helg til deg også :-)

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits