Vi koser oss!

Første døgnet i nyvogna er unnagjort og jeg liker den bare bedre å bedre! Det føles litt rart enda og vi lurer fælt på styringa av lys.... I går når vi skulle legge oss, slo vi på alt som var av lys i vogna! Heldigvis brydde ikke ungene seg om det. Første kvelden fikk vi størstejenta og kjæresten på besøk, idag har svigers vært her.

I morra kommer det koselig besøk fra Moss og det gleder vi oss masse til! Da skal vi innvie ovnen å bake kake:-)

Ellers regner det jamt å trutt, men det er bare koselig. Vi har det varmt og godt og ungene spiller ball i det tomme forteltet.

Jeg fikk forresten en kjempehyggelig telefon idag: Jan på Mysen caravan. Det har jo aldri vært tvil om at det er Cabby som står vårt hjerte nærmest og det vet han. Men selv om han fikk vite vi akkurat har kjøpt oss Adria, var han kjempehyggelig, positiv og glad på våre vegne. Sånne selgere liker jeg! Å det er helt sikkert at han tjener på å være sånn! Så kjøp vogn på Mysen folkens!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits