Vi har kjøpt NY vogn!!!

Idag slo vi til - vi kjøpte en Adria 563 UK, en sånn som vi falt pladask for på messa for 2 år siden. Den passer oss perfekt både i størrelse og pris, så når vi klarte å få en fin avtale slo vi til!

Se så fin:

Bildene har jeg egenhendig "lånt" fra nettet for lenge siden. Men akkurat sånn ser nyvogna vår ut!

Selv om vi har ille lyst på Cabby en gang til, må vi bare være fornuftige og handle etter behov og ikke nødvendigvis status. At Cabby er veldig bra vogner er vi ikke i tvil om, men vi satser på at Adria er helt grei de også. Vi kjenner flere som har Adria, og alle er fornøyd. Så da satser vi på at vi også blir det. Ungene er storfornøyde og det er jo veldig viktig - trives ikke de gjør heller ikke vi det. Vi har jo også vært inne på tanken å kjøpe Polar, men de vognene er jo minst like dyre som Cabby. Dessuten har vi sett på flere brukte Polar-vogner og alle har vært utrolig nedslitte. Dermed satt vi igjen med følelsen av at selv om de er knallfine ny, tåler de ikke bruk. Cabbyen vår er jo eldre en alle de Polar-vognene vi har sett på, og Cabbyen har sett ny ut i forhold!

Men nå må vi på jakt etter en portabel aircondition, vi har jo hatt ac i Cabbyen, men har ikke lyst å montere fast i nyvogna. Kjekkere å kunne f.eks. sette den i forteltet hvis nødvendig, eller ha den hjemme. Vi må bare finne en liten og lett en først.....

Cabbyen vår ligger forresten til salgs på nettet - kanskje noen vil kjøpe den direkte av oss og spare litt penger?

Se annonsen her: http://www.finn.no/finn/car/caravan/object?finnkode=36410397

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits