Ha ha

Jeg tror jeg må "syte" litt oftere her inne!!! Eller kanskje ikke... Uansett - om ikke lysta til å skrive kom tilbake, så kom i alle fall evnen! En av tingene som "hang over meg" var å legge ut info ang høsttreffet til avd. Østfold på nettsiden. Å se her : Høsttreff 2012 - jeg fikk det gjort tilslutt! Stor klapp på skuldra til meg seg. Siden ingen andre skryter uhemmet av meg, er jeg såpass ubeskjeden at jeg gjør det likegreit selv nemlig.

Latskap tenker sikkert noen, men det er det ikke. Usikkerhet kan jeg gå med på kanskje. Det er nemlig veldig skummelt skal jeg si dere! En ting er å slenge ut litt her inne - her er det bare meg selv (og nærmeste familie kanskje) jeg representerer, men på nettsiden er det klubben. Å det er litt verre. Skrivefeil der er jo til å dø av..., her skylder jeg bare på litt for lange negler og en bitteliten maskin...

Men en annen ting dere - det er lov å legge igjen kommentarer altså.... Jeg blir veldig glad for dem... Tror jeg i alle fall,  har ikke fått så mange enda. Ser jo at det faktisk er endel folk innom her, bare i dag har det vært over 50 stk !!! Men ingen kommentarer altså..... Trenger ikke skrive så mye - smilefjes holder lenge!

Nå er det kveldsnytt og leggetid før vi i morgen setter nesa mot vogna igjen - den savner oss (eller var det motsatt?)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits