Hjælp!

Hvem har tatt skrivelysten min? Evt hvor glemte jeg den? På Berkåk kanskje???

Neida, men jeg sliter ltt med lysten til å skrive, hodet er helt tomt egentlig. I feriemodus kanskje? Jeg skulle skrevet både her, på nettsiden til klubben og til bladet vårt som skal ut i høst.... Men skriver jeg noe? Neida, sitter bare her å tøver jeg! Eller, noe gjør jeg jo! Har jo baka eplemuffins idag - knallgodt! Men har lite med camping å gjøre dessverre.

Vi kom oss forresten hjem tilslutt - ikke takket være NAF, kun takket være at mannen min er flink å kjøre! Det var brist i slangen til intercooleren!? Men jeg blir nok å si opp mitt medlemskap i NAF etter dette. Det var fint lite de kunne gjøre uansett! Greit hvis man får tullefeil som punktering, går tom for olje eller noe sånt, men lite hjelp ellers. Vi stod jo ganske mange timers kjøring hjemmefra, det var lørdag, og mannen skulle på jobb mandag. Beste alternativ (bortsett fra å prøve å kjøre hjem) var å sette bilen på nærmeste Subaru-verksted (Trondheim) og ta buss(!!!???) hjem alle 5. For å evt hente bilen, dekket de også reise for 1 tilbake (med buss) for å hente den.... Helt uaktuelt kjente jeg!!! Altså, for vår del var det null hjelp! Så takk for meg hos NAF etter mange år. Forresten første gang vi benyttet oss av medlemskapet, så det har vært noen dyre blad og kartbok....

Men  nå har jeg skrevet nok siden jeg ikke har skrivelyst ;-) 

2 kommentarer

Aleksandra

03.08.2012 kl.01:01

Vi kom oss i hvertfall hjem :D

campingerlivet

03.08.2012 kl.10:37

Aleksandra: Ja det gjorde vi :-)

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits