Nordisk Camping Treff 2012

Da har vi vært på vårt første NCT! Og vi storkosa oss! Været kunne alltids vært bedre, men det rår ingen med. Arrangørene har gjort en kjempejobb og det var masse å finne på. Vi kom dit sånn midt på første dagen og det var allerede ganske fullt. Men vi fikk plass som bestilt og alt i skjønneste orden. Vi hadde bestilt plass på asfalt og glade var vi for det! Dagen før treffet startet var det tidenes regnskyll og det skapte en god del problemer dessverre. Ikke noe vi merket noe til, men dessverre mange andre. Likevel var de fleste fornøyd til slutt.

Det var Barne- og Ungdomsklubb hver kveld og det ble raskt dagens høydepunkt for Julie i alle fall. Julie møtte igjen en caravanvenninne og fikk en ny.
Hver dag fikk vi ferske rundstykker, dagens NCT-nyheter og smågaver fra dagens sponsor levert på døra. Nærbutikken holdt ekstra lenge åpent og det var mye som skjedde i nærmiljøet.
Treffet var lokalisert rundt Barduhallen og der fikk vi fri tilgang til svømmehallen fra 10 til 15 hver dag. Gjett om det var populært blant ungene!
Det ble arrangert diverse utflukter hver dag, vi deltok på en: tur til Blånisselandet:

Flott anlegg langt oppi fjellet på Målselv. Jeg prøvde å ta bilder under togturen, men de ble litt uklare....

Det var veldig bra laga og vi kunne godt vært der lenger.... Her er venninna til Julie på tur opp på nisseloftet:


Campingvogn hadde de også...


Litt malplassert kanskje men likevel populært var et lite pariserhjul:

Det var loddtrekninger hver kveld på gratisloddene vi fikk utdelt og den ene kvelden vant vi tilogmed hovedpremien! Gratis deltakelse på neste års NCT i Finland!

Den ene dagen ble det arrangert Caramba-mesterskap! Vi gledet oss som unger, men ble lange i maska... Vi tenkte at vi behøvde vel ikke være der fra starten av, de skulle jo holde på fra 10 til 16.... Men de kjørte visst veldig fort! Da vi kom i halv ett tiden var de jaggu ferdige! Stor skuffelse, men kun vår egen skyld!
På tur tilbake til treffet stoppa vi på Forsvarsmuseet i steden for. Mye å se der også:

Moro at vi kunne se inni også!

Da vi kom tilbake hadde det kommet veteranbiler på besøk.

Det ble dessverre ikke tatt så mange bilder på selve treffet, men vi hadde det helt topp! Masse hyggelige folk og mye fint å oppleve!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits