HJEMME!!!

Men det ble en rar dag....
Våknet i Mosjøen (merkelig nok) til lyden av dotømming! Måtte jo le litt, vi fant virkelig kremplassen! Men vi var likevel heldige, for det kom mange etter oss som bare måtte kjøre videre. Etter en kjapp dusj og litt frokost kjøre vi med godt mot videre.

Ungene var kjempeflinke denne dagen også. Turen gikk over Korgenfjellet siden tunnelen var stengt. Det var mye trafikk nordover, mye utlendinger på veiene. I Fauske hadde vi et spennende stopp på Esso - den stasjonen er ikke beregnet for lange ekvipasjer!
Første tegnet på at vi var kommet langt nord:

Turen over Hamarøy er lang og kjedelig, men den ble plutselig litt mer morsom: På en langstrekke kom det en motorsykkel opp på siden av oss, han slakka litt opp og løfta på visiret. Jubelen ble høy i bilen, for det var onkel Stein Arild på Harleyen sin! Han hadde kjørt i møte med oss!

Vi svinga av på en kjempeflott rasteplass og tok oss en is. Onkel hadde med fergerutene så vi fant ut vi hadde god tid, første ferge rakk vi uansett ikke. Og sjekk den utsikten:

Rene postkortet!

Vi kjørte videre overbevist om at vi rakk neste ferge med god margin.... Og det gjorde vi jo forsåvidt... Det var bare det at det var veldig mange andre også! Så vi måtte stå over ferga.... 2 1/2 time i fergekø ble det på oss!

Og da er det veldig greit å ha huset med seg! Det ble mat og is i vogna mens vi venta:-) På ferga fikk Julie onkel til å spandere pølse:-)

Siste del av turen var jo bare en sjarmøretappe. Like moro hver gang å endelig se Sortland, blåbyen.

Omsider kom vi hjem til vakre Stokmarknes

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits