Mosjøen!

Jeg er aldeles imponert over ungene våre! Og skryter gladelig av dem!
Halv elleve i formiddag kjørte vi ut fra Toftemo, halv ni i kveld parkerte vi i Mosjøen. Vi har kun hatt et par småstopp, lengste var vel ispausen sør for Verdal hvor vi stod i ro i 20 min.

Da vi kjørte gjennom Trondheim, så vi denne karen:

Det var flotte åkre som luktet veldig godt i Trøndelag:

Det var mye trafikk på veiene, men heldigvis så vi ingen ulykker i dag. I går ble vi stående i kø utenfor Oslo pga en kjedekollisjon, der kom det både sykebil, politi, brannbil og ambulansehelikopter. Tror det gikk høvelig bra med de som var involvert, håper i alle fall det.

Når vi omsider var fremme her i Mosjøen, var det egentlig fullt her.... Eller det hadde vært plass til mange fler dersom folk hadde plassert seg litt bedre! Vi endte opp rett ved tømmehuset for septik:

Ikke fant vi ledig strømstolpe heller, men takket være et hyggelig par fra Hadeland, ordnet det seg. Vi fikk koble oss til hos dem:-) Håper vi treffer dem igjen på Nordisk, de skulle nemlig dit dem også:-)

Nå er kveldsmiddagen fortært, idag ble det kyllingkebab i pita:-) Kjekt med stekovn! Ungene koser seg med litt lørdagsgotteri (vel fortjent) og vi voksne gleder oss til å ta kveld!

Å nå holdt jeg på å glemme dagens høydepunkt:

Det var jubel i bilen da vi endelig kunne si at vi var i Nord-Norge!
Ps. Hvis jeg virker litt kort og kjedelig er det bare fordi jeg er dønn sliten:-) Til ungenes store glede blir trolig jeg førstemann i seng;-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits