Vianoooooor

Idag har Cabbyen fått noe sko :-) Så da blir vi trolig å bytte vogn snart.... Vi har nemlig av en eller annen grunn byttet vogn hver gang vi har byttet dekk..... Ikke det at vi har byttet så mange ganger, vi har vår tredje vogn nå....

Uansett, vi gjorde som sist - dro til Vianor på Rolvsøy - kjempekoselige folk og fine priser! Vi kjøpe Nokian Hakka Van tror jeg de het, kosta egentlig 2356,- men siden vi er medlemmer av Norsk Caravan Club, fikk vi enda bedre pris - så vi betalte 2033,- ferdig omlagt og satt på vogna. God plass har de også, så det er ikke noe problem med parkering heller.

Mens vi satt der, var det reklame på tv'en deres for dem selv - masse forskjellig folk som satt i sofaen deres.. Så da måtte vi ta bilde av Martin i sofaen da :-)

Denne helga blir det dessverre ikke vogntur på oss - gubben skal på vift og jeg må vaske huset før bursdagsfeiring på søndag - jippi...... ;-)

God helg alle sammen :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits