Et lite tips :-)

Tenkte å dele et lite tips med dere:-)

Vi trengte nemlig et nytt campingbord, gjerne et stødig ett som man kan regulere høyden på føttene på, uavhengig av hverandre - og det fant vi! På iCaravan.no har de mye fint nemlig!

http://www.caravan.no/?mod=object&oid=55665

Er det ikke fint - stødig og bra virker det som så langt i alle fall. Blir helt flatt, men kan dessverre ikke brettes, så vi må ha det liggende på dobbeltsenga når vi kjører.... Har ikke lasteluke under senga, og Subaruen har for lite bagasjerom. Håper derfor veldig at vi får nye bilen før ferien :-)

Men tilbake til iCaravan: Kjempefin nettside, lav frakt (inkl. dersom du handler for over 1000) og kjapp leveringstid. De har det meste har vi funnet ut. Slett ikke usannsynlig at det blir flere bestillinger lagt inn der. Vi må jo ha litt nå som vi skal begynne med vintercamping til høsten... Universaltelt og stålmarkise til frontruta for å nevne noe.

 

Og et annet tips: Fest voksduk til bordet slik at den sitter fast uansett om det kommer litt vind, dersom du som oss må ha bordet ute om natten. De fleste campingbord er ikke så glad dersom det skulle komme noen regnbyger, og i såfall beskytter duken bordet godt!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits