Påskeferien fortsetter.....

Jeg måtte ta bilder av reklamen som hang ved servicehuset - ser kjempefint ut på sommeren - her er bare litt av badeland utvendig. Så vidt jeg skjønte fikk campinggjestene fri tilgang til badeland utendørs og rabatterte priser innendørs. Spa hadde dem også :-)


 

Det var en egen øy på plassen med flott hinderløype:


Litt dårlig bilde, vi gikk kveldstur da vi var der. To broer førte ut til øya, og vannet var vel ikke dypere enn til knærne tenker jeg. På vinteren har de skøytebane her. Det var egen innsjø hvor man kan fiske laks på sommeren, lavvoer man kunne låne og store fine campinghytter.Klatretårn har de også:

 

En super minigolfbane som dessverre var stengt. Den var utrolig forseggjort med kopier av bygninger i Ørebro. Ved de forskjellige stod det plakater med info om bygningene. Litt moro at vi dagen etter fikk sett flere av de på ordentlig :-) Ekstra moro at golfbanene gikk innom alle bygningene, så de var ikke bare til pynt.


Ørebro slott: Bilder fra det ekte kommer senere....
Her står vi:-) Reisefølge vårt hadde med seg fortelt - veldig kjekt når man har småbarn. Og siden været var ganske kaldt, var det godt å kunne sitte i teltet og varme seg.

Og tror du jaggu ikke påskeharen fant oss i Sverige også :-) Ungene har påske-egg som de har laget selv da de gikk i barnehagen. Julie var veldig imponert over at påskeharen hadde henta dem hjemme først.....

To fornøyde småtroll:En tur på Jensens Bøfhus måtte vi også ha - gutta kosa seg med ei "lita" øl hver...

Vi var også å gikk tur i den eldre delen av Ørebro som heter Wadköping (friluftsmuseet) - masse flotte gamle bygninger, og blant dem fant vi plutselig igjen ett av husene fra minigolfbanen:

Det ble det ikke tatt så mange bilder, var iskaldt vind så jeg unngikk å ta av hanskene så mye som mulig.

Rundt omkring her var det også flere kjempeflotte lekeplasser:Nærkontakt med "gakk-gakker" fikk vi også. De var tydeligvis vant til å bli matet for de fulgte rett og slett etter oss og masa...


I botanisk hage var det ikke så veldig mye å se på foreløpig, men noen tøffe trær var der - og fine statuer:


En sånn benk skulle jeg gjerne hatt i hagen - var faktisk veldig god å sitte i:

Vel hjemme igjen ble det også tid for litt barne-tv:
Neste gang kommer det bilder fra slottet  :-)

Prekæs

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits