Ja her er det ikke mye liv...

Utrolig nok så består livet mitt av mye mer enn camping.... Selv om camping er en stor del av meg ;-)

I det siste har det blitt mye symaskin og husarbeid samt at jeg er blitt sabla flink på å komme meg på trening! På symaskin har det blitt sydd vesker og ikke sofatrekk, men det skal det blr til uka. Nå har jeg fått levert 3 vesker som jeg hadde bestilling på, mottaker virka fornøyd så da er jeg det også. Til uka blir det fullt kjør med trening, kurs og sying.

6 onsdager fremover skal jeg være kursleder på et mestringskurs som heter "Å leve et friskere liv". Et kjempeflott kurs som mange fler burde benytte seg av, uansett om de er sykemeldt, under attføring eller uføre. Eller rett og slett har utfordringer i hverdagen - her er noe å lære for de fleste! Gleder meg til å bli kjent med nye kursdeltagere!

Siden sist har jeg ikke bare vært opptatt med "husmor-ting", men også litt caravan-ting. Jeg er jo så heldig at jeg har blitt valgt til nestleder i Norsk Caravan Club avd. Østfold - noe jeg er veldig stolt av! Vi har allerede hatt et styremøte, samt et ekstaordinært. Interessant og koselig, jeg gleder meg til neste møte :-)

Nå er det heller ikke lenge til åretes første tur med vogna! I påska skal vi kjøre til Ørebro med noen venner og vi gleder oss masse. Her om dagen da vi kjørte til skolen/trening, kom det fra litamor i baksete: "Mamma når du spiller sånn koselig musikk er det nesten som vi er vogna for der er det så koselig!" Sånt varmer et mamma-caravan-hjerte <3

Ellers så har vi vår på Østlandet så det kribler ekstra i camping-kroppen :-) Sola varmer kroppen og da kommer energien  - håper bare jeg klarer porsjonere den riktig....

Vi sneiks ;-)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits