Ungene :-)

Det er så herlig når ungene kommer inn i senga på morran å sier - "Nå er det knallvær ute - skulle ønske vi kunne dratt i vogna!" :-) Det er i alle fall ingen tvil om at de koser seg med campinglivet. Det er full nedtelling til påske og første turen. Til helga får vi besøk av de vi skal reise med - det gleder vi oss veldig til!

Da vi var på årsmøte, lufta jeg tanken om å reise til Italia neste sommer - og tror du jaggu ikke både den ene og den andre ved bordet ville være med! Sånt er gøy! Det er jo ingen hemmelighet at jeg er litt skeptisk til å kjøre i utlandet - men som min kjære sier: "Du skal jo bare sitte på ;-)" Å det er jo sant. Det er han som kjører og helst jeg som rygger ;-) Dessuten har ikke jeg fått tatt BE enda, så det er bare han som kan kjøre nå med den vogna/bilen vi har nå. Samt at han er mye bedre enn meg til langkjøring, så da faller det seg veldig naturlig. Det som skremmer meg med å kjøre utlandet, er at det synes å være så mange regler man må følge.... Vi må nok lese oss opp litt :-)

Men nå skal vi ut å nyte at det er vår i Fredrikstad - knallsol og 9 varmegrader!

2 kommentarer

☆ Victoria Therese ☆

21.feb.2012 kl.11:27

Har mange gode minner fra da jeg var lita, i den gamle, gode Wilk vogna vår ;)

campingerlivet

21.feb.2012 kl.14:25

Victoria Therese :

Ja jeg har noen fine minner fra den jeg også ;-)

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits