Bladet Caravan

Idag kom bladet - å jeg ble kjempeglad. Da var det bare å koke kaffe og legge føttene på bordet :-) Kosestund!

Men det var ikke det jeg ville si her egentlig.... Det er to ting jeg har på hjertet etter bare å ha lest til side 5.....

Nå har jeg nemlig bestilt det ny Camping Key Europe! (Har du Dagfinn?) Har egentlig aldri helt skjønt dette kort-styret, men må man så må man visst. Har skjønt at svenskene er veldig opptatt av det... Vi har bare stått en natt før på svensk plass, og da kjøpte jeg det er å da, uten at det var særlig populært - slapp billig siden jeg var nordlening og det var hun som jobba der også :-) Men ang kort - det er en ting jeg ikke skjønner helt: Må man ha CCI kortet i tillegg? Nå skal jo vi kun til Sverige i år, men neste år er det snakk om Italia....Hva gjør vi da?

Det andre jeg har på hjertet er fra NCC President Oddbjørn Olsen. Han forteller at stormen Dagmar satte Codan forsikring (NCC forsikring) på prøve - og de bestod med glans! Noe jeg selvfølgelig vil dele videre da vi også er veldig fornøyde med dem. Har heldigvis ikke fått testet dem på annet enn pris og kundevennlighet enda, men det skårer de topp!

Sånn - det var bare det jeg ville si idag - nå skal jeg kose meg med resten av bladet :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits