Påska....

Joda - nedtellinga er igang til den også :-) Vi skal på tur til Sverige i påska sammen med et veldig hyggelig par vi er blitt kjent med gjennom Norsk Caravan Club, og deres lille søte datter.

I år kommer påska før Lervik (campingen vår) åpner, så nå er vi veldig glad for at vi har vogna der vi har den! For nå er det jo ikke noe problem å ta den ut på tur, noe som hadde vært umulig dersom vi hadde lagret den på Lervik.

Men det store spørsmålet er jo hvilken vogn vi drar på tur med..... Vi trodde vi hadde fått drømmevogna når vi kjøpte Cabbyen, men det visste seg å være feil. Ikke misforstå nå - det er ei kjempevogn kvalitetsmessig å sånt. Det er bare planløsninga som ikke helt passer oss... Jeg driver fortsatt å syr på trekk, for det kan jo hende at nye eiere heller vil ha brunt ruskinn enn blått stofftrekk. Eller at vi ikke får solgt, men det satser vi på at vi får. Må jo tenke positivt :-)

Her er forresten linken til annonsen: http://www.finn.no/finn/car/caravan/object?finnkode=33074253

Vi har også lagt ut bilen: http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=33075262

Her selger vi unna det vi ikke trenger. Vi er glad i Volvoen - den er fin i bakken vår :-) Men det er en dyr, stor bil å ha til småkjøring. Jeg kjører jo bare to til tre korte turer i uka og da er det ikke vits å ha en sånn flott bil. Til familiebil har vi jo gubben sin :-)

Så kryss fingrene folkens - eller løp å kjøp ;-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits