Ekte caravanister....

Jeg sitter her og er jammen meg ganske fornøyd med meg selv! Er ferdig med første hjørneputa og det ble jammen ikke så verst om jeg må si det selv. Perfekt er det jo ikke, men det kan vel ingen forvente. Godt nok var dommen her i huset! Men så gjenstår jo de andre ørtåførti putene da... Og da må jeg jo bestille mer stoff. Kjøpte bare nok til en pute, i tilfelle jeg absolutt ikke fikk det til. Men så slår det meg plutselig - joda farga er kjempefin her hjemme i stua, men kanskje prøve den i vogna først... Det er jo ikke for sent enda å kjøpe et lysere stoff f.eks. Det er jo i såfall bare en hjørnepute jeg må gjøre dobbelt og den kan jeg jo bare kalle prøveklut....

Men så begynte jeg å tenke på gardinene - å som jeg gleder meg til å henge opp nye gardiner! Stoffet er knallpent! Utfordringen er jo at på gardinene som nå er i vogna, er det maljer - og det har aldri jeg vært borti før... Så jeg må finne på noe lurt der tror jeg...

Nå til innleggets kjerne for å si det sånn. Når jeg tenkte på gardinene, fant jeg ut at jeg skulle se på noen bilder fra vogna, for å se hvordan det er gjort i dag... Og da fant jeg dette bilde:

Forsåvidt et helt vanlig bilde av ungene i vogna, men legg merke til utsikten vår.. Bilde er tatt 15.april 2011 - den dagen Lervik Camping åpner. Vi var de eneste på plassen! Den vogna langt bak i bilde, står bare plassert midlertidig :-) Nå kom det riktignok flere til dagen etter, men vi var meget ivrige. Og etter smila til ungene var de også veldig fornøyd med å være i vogna. Første gang i nyvogna også :-)

I år skal vi også feire påska i vogna, men denne gangen skal vi på tur med caravanklubbvenner. Vi er blitt invitert med til Ørebro - noe vi gleder oss kjempemye til! Og siden påska er tidlig i år, får vi da startet sesongen enda tidligere :-)

 Men da må jeg skynde meg å bli ferdig å sy.....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits