2007

Tenkte jeg skulle dele noen bilder fra vårt første år som caravanister. Vi var så heldige å få kjøpt en Kabe 1988 modell av en kar fra Stokmarknes - noe som passa veldig fint for da kunne Mamma&Pappa kjøre den ned til oss!

Her sitter den stolte eier og nyter nyervervelsen :-)

I "innflytningsgave" fra Mamma&Pappa fikk vi "vognbok". Kjekt å ha et sted å skrive opp hvor vi har vært og sånt. Mamma fikk æren av å være førstemann som skrev - de hadde tross alt brukt vogna før oss når de kjørte den ned. Jeg ser på bildet her at Mamma hadde fyllt opp i vogna med gamle bamser fra pikerommet :-) Aleksandra er forresten ikke så trett som hun ser ut til ;-)

Kveldsstellet var en morsom utfordring, men gikk greit likevel. Snuppa bruker dolokket som krakk så Pappan får børstet håret.

Våre to minste vakringer sover som steiner i dobbeltsenga bak - selv om de her bare later som de sover....

Lørdagskos med film på Pappas pc

Vår første tur gikk til Kristiansand og deretter til Bø Camping i Telemark hvor dette bildet ble tatt. Og bare et lite tips - gamle Telemarksvei er ikke så veldig egnet for kjøring med campingvogn!

Skapkøya måtte også prøves selv om ungene ikke fikk lov å ligge der da vi ikke hadde sikring der.

Etter en lang dag på stranda på Lervik, var det godt å kose seg med barne-tv...

Faktisk så godt at Snuppa sovna :-)

Lurer på om han var redd for regnet.....

I forteltet var det fint å lekeVi hadde tydeligvis et flott år som førstereis caravanister for vi ble bitt av basillen :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits