Den som intet våger...

Jeg har jo før skrevet om at jeg ikke er helt fornøyd med fargene i vogna vår.... Blått er liksom ikke helt meg! Å det blir jo litt dyrt å bytte vogn bare fordi jeg ikke liker farga.... Vel ikke bare derfor jeg har lyst å bytte, men en av grunnene :-) Men jeg har virkelig forsøkt - det skal jeg ha. Kjøpt puter og duker og stæsj som matchet helt fint  - men det er jo fortsatt blått!!!!

Så nå skal jeg i alle fall prøve. Har kjøpt meg en passe bit møbelstoff samt gardinstoff. Det siste mest fordi da frister det enda mer å få det til :-)Sånn ser møbelstoffet ut :-) Men mye finere i virkeligheten enn på bilde selvfølgelig.
Og på puta her kan man se et glimt av gardinstoffet - knallfint!

Så nå mangler jeg bare en meter med glidelås (minst) og mye mot. Mønster får jeg tegne selv. Vi har tatt hjem en hjørnepute fra vogna. De firkanta sitteputene burde jo være veldig lette å sy, litt verre med hjørneutene. Så da begynner jeg med dem... Klarer jeg de, klarer jeg sikkert resta også :-)

Kryss fingrene for meg da :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits