Litt jul i campingvogna :-)

Å for å få jul må vi jo ha juletre :-)

Vogna vår står vinterlagret på gården til svigerbroren min, og siden vi skulle feire julaften hos dem, fant vi ut at da kunne vi jo bare sove i vogna :-) Litt mye styr for en natt, men du verden så koselig! Det var veldig kjekt å bare tusle ut i vogna utpå kvelden når vi var mette og trette. Ungene gledet seg minst like mye som mor sjøl og far ble tilslutt overbevist om at det var lurt :-)

Ungene hadde show for oss før de la seg:

 


Det var ingenting tull på dem - bare kjempefornøyde unger som sovna kjapt og greit :-) Mor og Far sjøl ble sittende oppe lenge - for min del var det mest for å nyte at vi var i vogna :-)

På forhånd var det litt styr, kjenner jeg er litt skeptisk til vintercamping, men det blir vel en vane det også... Bl.a. trodde jeg vogna skulle bli mye fortere varm enn den ble...

Uansett - 1.juledag våkna ungene allerede i ni-tiden og ville se på tv og spise gotteri. Siden det er jul fikk de lov - kanskje mest fordi jeg også ville gjøre det. Så der satt vi da -tidlig på morgenen og så på tv og dytta stryta full av godis. Livet var topp!


Trøtte koseunger


Og ei litt trøtt mor....

Etterhvert slo fornuften inn og vi varma oss hjemmebakte rundstykker i ovnen til frokosten. Vi kosa oss lenge i vogna før vi tusla inn på besøk til vertene våre .

Ungene ville helst sove en natt til i vogna, men vi måtte dra hjem. Ingen tvil om at de er ekte campingunger i alle fall!

Nå er det bare 3,5 mnd til sesongen starter og vi igjen kan kose oss på Lervik. Kanskje vi tar vogna og drar en tur i påska også... Det er jo lov å håpe...
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits