Nordisk Camping Treff 2012

I 2012 skal Nordisk Camping Treff arrangeres i Bardu og gjett om jeg gleder meg! Da vi var på lederkonferanse, fikk vi en presentasjon fra arrangørerene der oppe og jeg må si jeg ble veldig imponert!

NCT er et stort treff og mye og mangt skal klaffe og passe. Treffet varer fra søndag 15/7 til lørdag 21/7, de forventer mellom 800 og 1000 boenheter og det skal være strømplass for alle. Det skal jo være noe for alle aldre og NCT er veldig opptatt av barn og unge, noe som varmer mitt mamma-hjerte. På dette treffet bør det være noe for alle, om ikke alt er for alle. Men sånn må det jo bli på et så stort treff.

Det skal ikke mye til før jeg synes det er kjempeflott og blir imponert over alt de får til å tenke på. Bare det at en matbutikk ligger omtrent inne på messeområdet er jo en veldig stor fordel for mange. Man kan jo ikke bare ta bobilen f.eks. å kjøre på butikken....

Men tilbake til tilbudene. Arrangørene nevnte bl.a. at det vil bli egen ungdomscamp m/ungdomsklubb, tilgang til barnehage, det er badehall til disposisjon, gode sanitærforhold - alt dette er ting som kan vise seg å bli veldig viktig for veldig mange. Nå kan vi kanskje få lurt med oss størstejenta hvis vi er heldig....

Det er også mange andre tilbud og ting å gjøre i nærområdet til messecampingen: Polar Zoo, fisketur på havet med god gammel fiskeskøyte, Blånisseland, Polarbadet, Eventyrøya Senja og Senjatrollet for å nevne noe.

Snart kommer det link til egen hjemmeside for dette treffet på Norsk Caravan Club sine hjemmesider hvor man kan lese mer og melde seg på!

Håper vi sees.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits