Lederkonferanse...

Ja da var jeg hjemme og har hodet fullt av inntrykk. Det var en kjempeflott og intens helg - kjenner at kroppen ikke er vant med så mye, men nå har jeg jo noen dager å komme meg på.

Hele helgen var veldig spesiel for meg - jeg føler jeg er oppvokst i Norsk Caravan Club og dermed fikk jeg i helga følelsen av å være "hjemme". Merkelige greier, men utrolig koselig. Men en annen ting som er rart med å ha "vokst opp" i klubben, er at jeg fortsatt har "gamlekarene" på pidestall. Ingen slår Per Baade som leder... Hvorfor aner jeg ikke, men sikkert fordi han var leder av klubben hjemme da jeg var yngre. For alt jeg vet gjør dagens leder der en mye bedre jobb, men for meg er Per sjefen.  Jeg husker fra oppveksten spesielt et par av de voksne godt, det er jo ikke sikkert det var de som gjorde mest, men kanskje de bare ropa høyest... Ikke vet jeg. Akkurat nå kjenner jeg at jeg savner Pappa veldig - han kan jeg prate caravanliv med i timesvis. Men det er litt dyrt å gjøre når han nyter livet på kysten av Spania! Men det jeg vet er at også han gjorde masse for klubben hjemme. Kanskje ikke via styre og stell, men i det praktiske. Å er noen uenige med meg der - ja da får de bare tie stille! For jeg vil ha gamlekarene på pidestallen min jeg - det er der de hører til.

Men tilbake til lederkonferansen. Jeg merker jeg liker å skrive det! Jeg er stolt over å ha blitt bedt med dit - jeg er faktisk så innbilsk at jeg tar det som et komplement. Jeg har ingen tillitsverv i klubben min, men det har jeg ikke prøvd på enda heller. Eller har jeg det? Sitter i treffkomiteen, men er man tillitsvalgt da? Aner ikke egentlig og ikke spiller det noen rolle. Jeg trives med det jeg gjør og vil gjerne gjøre en enda bedre jobb for klubben, Men jeg må lære først - kan jo ikke gå før en kan krype. Å det er mye å lære! Jeg prøver å ta til meg så mye som mulig når de andre i klubben snakker, men det er mye å holde styr på. Nå etterpå skal jeg sette meg ned å kose meg litt med vedtektene. Ho jenta som en gang hadde lyst å studere jus er inni meg enda kjenner jeg... Å så må jeg finne ut litt mer om organisasjonsleddene. Hva er egentlig forskjellen på landsmøtet, landstyret, sentralstyre, administrasjonen, regionene og avdelingene? Hvem gjør hva og hvorfor det? "Mange småsjefer" var det en som sa i helgen og det kan nok stemme det. Merker at folk har et slags eieforhold til klubben - "Det er MIN klubb", men på en positiv måte vel og merke. Det har med familietilhørligheten de fleste føler - ansvaret for at det skal være en bra klubb. Alle er velkommen - ikke bare de med campingvogn, bobil og runde hjul. Men alle! I §2,1 står det "Som medlem kan opptas enhver campinginteressert." Dette diskuterte vi litt i gruppearbeid i helgen, for det stemmer jo egentlig ikke - for her kan ALLE være med - også de som kanskje bare er ute etter forsikringsfordelene, eller bensinfordelene eller noen av de mange andre fordelene vi har som medlemmer.

Noe som jeg synes er veldig interessant med klubben, er forskjellen på medlemmene! Vi har hele spekteret av folk! Alt fra bedriftslederen med masse styreverv som snakker med så vanskelige og mange ord at det kan være umulig å få med seg hva han egentlig prøver å si, til han som jeg i helgen døpte "Busemannen". Det var nemlig en som satt å spiste buser hele helga! En voksen mann! Det som er synd er at det er han jeg kommer til å huske best... Akkurat som på reality-tv - du husker dem som gjør et dårlig inntrykk best. Det er jo raringene som selger hvis jeg kan få lov å si det sånn. Se bare på de tv-programmene som er laget om campinglivet! Larkollen var jo ikke så altfor ille, men nå i det siste har det visst gått et annet fra Sverige tror jeg. Når jeg hørte noen fortelle om det programmet, måtte jeg bare si at det har jeg ikke lyst å se... Makan til evner for å finne de rareste av de rare. Å vi lurer på hvorfor vi blir kalt "harry"!!

Norsk Caravan Club er for alle! Å det er jeg helt sikkert på nå etter helga!

Men nå skal jeg ta å sende en mail. Møtte nemlig en mann jeg fikk veldig sansen for - dvs måten han tenker på. Han sa noe jeg bet meg veldig merke i på første gruppemøtet: Når man skriver artikkel om for eksempel et treff man har vært på. Ja da spiller det ingen rolle hvor mange enheter eller hvor mange som var på treffet. Det som telte var hvordan de hadde det de som var der! Og det likte jeg. Sånne tips er greie å ha i bakhodet når man skal skrive noe. Om jeg skriver det her eller til Østcar (bladet til "min" klubb) eller til nettsiden til klubben. Uansett trenger man gode tips. Denne mannen var også veldig opptatt av kommunikasjon og samarbeid, og skal klubben fungere, må man være god på det. Så beskjeden som jeg er, dumpa jeg ned på fangen hans etter middagen på lørdagen og smiska litt :-) Men jeg spurte kona først om det var greit altså! For jeg må jo ta med meg det jeg kan! Han kan masse som jeg har lyst å lære - og så lenge han har lyst å dele kunnskapen sin med meg, må jeg ta imot. Det er jo ikke sikkert jeg er enig i alt, men det trenger man ikke være heller.

Å fyameien for et langt innlegg dette ble. Jeg har visst mye i hodet nå - rotete er det også. Men sånn er det. Det er fordelen med å skrive blogg - jeg kan bestemme helt selv hva jeg skal skrive. Hva andre mener er mindre viktig. Her kan jeg få ut mine tanker og meninger (nesten) uten filter.

I går ble jeg forresten kjempeglad! Da vi omsider fikk satt oss ned i sofaen hjemme, kjente jeg at jeg var nesten deppa. Litt sånn helt uten selvtillit - satt å analyserte egen innsats og egne utsagn fra helgen og fikk ingen god følelse. "Alle synes sikkert jeg er kjempeteit og altfor mye frempå". Litt sånne negative tanker - mest sannsynlig kom de fordi jeg var kjempesliten. Men jeg er vel litt sånn også - ananlyserer meg selv mye. (Skylder her litt på en eks som stadig skulle gi meg konstruktiv kritikk.) Ikke for det - konstuktiv kritikk kan være kjempebra det. Men ikke når man får det hver dag... Men jeg er ihvertfall blitt flinkere til å takle det og ikke minst sette pris på at noen tar seg bryet. Men tilbake til at jeg ble glad: Jeg skulle bare sjekke mailen før jeg tok kvelden og da så jeg kommentaren på forrige innlegg fra Aage! Tusen takk til deg for hyggelig kommentar:-) Jeg smiler nå og jeg smilte i hele går kveld! Det var kjempekoselig av deg!

Men nå skal jeg sende mail - kanskje jeg også kan bringe frem et smil hos noen.....

2 kommentarer

m

24.okt.2011 kl.10:56

Fin blogg du har! :-> Likte den velidg godt.

Håper du har fått en fin start etter helgen. Ønsker deg en fin uke.

Klems meg :-)

campingerlivet

24.okt.2011 kl.11:20

m: Takk det samme :-)

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits