Stille på bloggen....

Siden sommercampingen er over er det nesten som om jeg må la vær å tenke på camping. Savner vogna og den friheten det er å dra dit. Gleder meg til neste vinter for da har vi tid til vintercamping også! Nå står vogna plassert for vinteren, men muligens vi drar på noen helgeturer innimellom dersom vær og føre tillater det:-)

Nå fremover blir det stort sett hus og hjem for oss - driver med tilbygget og det tar tid. Dvs det er gubben som driver med det da - jeg har nok med unger og hus ellers.... Men det blir utrolig deilig å bli ferdig - da får alle ungene (jøss- høres ut som om vi har en hel skokk....) eget rom. Det skal bli godt det!

Jeg kan ikke skryte på meg å ha lagt vogner helt på hylla - må innom finn.no innimellom å se på både vogner og biler. Har veldig lyst på bobil selv om det blir trangt. Tror den kan bli enda mere brukt enn vogn nemlig. Selv om over 50 liggedøgn ikke er så verst på en altfor kort sommersesong, skulle vi så gjerne hatt mere. Vi får vel ta det igjen når vi blir eldre:-) ¨

Ungene gleder seg også til neste sommer - da tar vi som vanlig en tur til Barnas Camping Festival på Lillehammer, før vi kjører videre nordover. Det blir vårt 4. år på Lillehammer og vi gleder oss like mye hvert år:-) På nordovertur håper vi å både få dratt innom Veiholmen - barndommens paradis for gubben, slekt i Mo i Rana, slekt og venner i Vesterålen og selvfølgelig Nordisk Treff i Bardufoss. Det er første gangen vi skal på Nordisk og vi gleder oss masse.

Tenkte jeg i løpet av vinteren skulle skrive litt om forskjellige campingplasser vi har besøk - noe må jeg jo finne på for å korte ned ventetiden.....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits