Italia...

Jeg har fått en drøm - en drøm jeg ikke trodde jeg skulle få... Jeg vil til Italia!!! Først tenkte jeg med vogna, men etter å ha sett bilder, tenker jeg at kanskje like greit å dra uten. I hvertfall først:-) Etter å ha vært inne på siden til Susan (http://susans-side.blogspot.com/) (sorry men jeg kan ikke sånn derre fancy linking...) er jeg frelst. Hun får det til å virke som paradis på jord - og jeg som de siste 5 år har trodd at det var Lervik som var det;-)

De kan visst dette med camping nedover der, og det frister å oppleve. Men jeg er veldig pysete når det gjelder å kjøre nedover med vogn. Kanskje vi må "lukte" på bobil? Samtidig virker det så innmari fint der med bungalower samt flotte sanitærforhold, så det går jo an å fly nedover først...

Har stjålet noen bilder fra Susan:

 

 

Håper jeg får tilgivelse fra Susan - men gå inn på siden hennes å se - hun er kjempeflink å skrive og forteller masse om stedet og tips å sånt:-)

Bare det at man kan ta en dagstur til Venezia er jo helt fantastisk!

Nei nå må det spares!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits