Det regner...

Det regner og regner:-) Og ja - vi koser oss masse likevel vi:-) Lykken må være fortelt med sofagruppe - for det har vi nå:-)

 

Har hatt lyst på lenge, men siden vi farter endel rundt, har det vært litt upraktisk. Men da vi kom over tilbud på Europris, bare "måtte" vi slå til:-) Vi har ikke angra et sekund! Den er kjempegod å sitte i, så nå bruker vi faktisk forteltet masse! Før var det bare en oppbevaringsplass for uteleker og rot, men nå bruker vi det nesten hele tiden. Koseligst er det når vi får besøk på kveldene og vi kan sitte her ute langt uti de små timer:-) En liten viftovn har vi tatt med hjemmefra og den gir akkurat nok "lunk" til at det er varmt nok, selv på kjølige sommerdager. Idag bråker det ille her ute, men vi koser oss likevel. Akkurat nå har vi nesten barnefri... Begge ungene er borte hos en nabo her ute, så da får vi gjort ting vi liker uten å bli forstyrret:-) Dvs - jeg blogger og gubben ser på fotball på tv :-)

Det er utrolig koselig å ha kjentfolk på plassen! Eller kjentfolk er jo alle blitt etterhvert, men koselig å ha noen som vi har kontakt med utenom campingen også:-) De har en gutt i samme klasse som vår og da har ungene noen å leke med. Ikke minst er det koselig når de kommer bort til oss på formiddagskaffe eller på kvelden for å dele en flaske rødvin:-)

Jeg har jo ikke vært så ivrig på blogginga i det siste, men man sitter jo ikke med pcen når det er strålende vær og varmt og godt - det sparer man til sånne dager som idag. Kosedager kaller jeg det:-) Er veldig glad i sol og sommer, men det er faktisk godt med noen regnværsdager innimellom synes jeg. Og det tror jeg har smittet litt over på barna våre:Dette tok jeg vel i forrige uke tror jeg. Ungene var på stranda og badet, men så kom regnet. Men vår tøffing hadde det ikke travelt med å komme inn.... Tilslutt tror jeg han fikk vondt på kroppen for det regna hardt hvis det går ann å si det....

Og det gjør det nå også... Det bråker skikkelig på telttaket og jeg er glad jeg sitter varmt og godt, tørt og fint med levende lys på bordet. Livet kan jaggu være bra flott!

 

Her om dagen hadde vi kjempekoselig besøk av sviger og en av nevøene våre. Den dagen foregikk alt inne i vogna av en eller annen grunn, men vi koste oss likevel. Etter middag og dessert var det kortspill på planen - Litamor vil helst spille fra hun står opp til hun legger seg enkelte dager. Sikkert fordi hun vinner hele tiden....

Må bare slenge inn noen bilder hjemmefra også - må jo stikke innom der også av og til for å mate/kose med katta og for å vaske litt klær. Sist vi var hjemme, kom det en kjempeskur - ungene hev seg rundt og løp ut:-)


Først var det barbent lek på trappeverandaen før de plutselig tok på seg støvler og gikk seg en lang regnværstur. Da de kom hjem, var støvlene halvfulle av regn, men det gjorde visst ingenting - de var knallfornøyde begge to:-)

Tok også et bilde av himmelen mens det regna - det var visst en litt lokal regnbyge...
Men nå skal jeg legge bort pcen, koke meg en kopp te og bare nyte lyden av regnet som trommer på taket:-)

 Én kommentar

Aleksandra

21.jul.2011 kl.14:32

Ser ut som dere har kosa dere masse de siste ukene da! :D Gleder meg til å se dere igjen!

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits