FERIE!!!!

Vi har ferie - og det til gangs:-) Lange, late dager i godt selskap på Lervik nytes i det fulle. Kunne godt lagt ut litt bilder, men da må jeg reise meg opp.... Og det gidder jeg faktisk ikke! Har vært hjemme i nøyaktid 26 timer og har vasket cirka 13 maskiner med klær!! Og bretta!! Og lagt på plass!! Så jeg er sliten :-) Men på en god måte selvfølgelig! Det føles veldig godt å ha gjort det. De siste tre ukene har jeg kun vært hjemme en gang for å vaske klær, og da ble det kun det aller nødvendigste. Så nå trengtes det.

Vi måtte dessverre dra hjem en tur, ikke bare var det klesvask som står på programmet, men jeg har også en runde med sykehusbesøk/kontroller som må gjøres. Heldigvis bare sjekk og planlagte ting:-) Greit å få det også gjort:-) Så i morgen er det opp kl 06.30 for hele familien og innover til Oslo. Det er selvfølgelig meldt knallvær, men jeg håper det er fort gjort slik at vi kommer oss hjem og til Lervik igjen:-) Torsdag skal jeg kun på det lokale sykehuset, så da får mann og barn kose seg på stranda:-)

Været har vært akkurat passelig bra, jeg er ikke så veldig glad i steksol og ørtåførtivarmegrader, så jeg er veldig fornøyd. Dagene flyr i selskap med gode venner og naboer på plassen, mye god mat og annen kos. Litamor kan gjerne spille i timesvis, nå for tiden er det "Vri8" eller "Olsen" som jeg kaller det, som er det mest morsomme.

Men nå skal jeg brette enda en stabel med klær som er ferdig vaska før jeg tar kvelden:-)

 

Ps! Det er veldig hyggelig om jeg kan få kommentarer her inne;-) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits