Lilleputthammer

Å som vi kosa oss! Siden vi har vært tre ganger på Hunderfossen, senest i fjor, valgte ungene i år å dra til Lilleputthammer:-) Passa oss voksne kjempefint for der er det rolig tempo og masse koselige greier, men ikke for mye heller. Både store og små storkosa seg:-)

Ungene er nå 6 1/2 og 8 år, så de er i riktig aldersgruppe i alle fall. De sier parken passer best opp til 10 år. Det var nok endel Martin synes var litt barnslig, men heldigvis kosa han seg likevel:-) Det er også veldig fint å være på Lilleputthammer nå så tidlig på sommeren - det var akkurat passelig mye folk. Dvs. vi stod nesten ikke i kø noe sted:-)Dette fine toget står på en liten lekeplass rett nedenfor inngangen. Den er nok beregnet på de minste barna:-)


Frøken Kul koser seg i "Oldefar"bilene:-) Også litt mer for de minste, men måtte kjøres en tur likevel.Ille moro med pærta da:-)
Pariserhjulet ble kjørt mange ganger - kjempefin utsikt. For dem som liker sånt... jeg satt pent på en benk og tok bilder;-)


Trampolinene var morsomme - de var godt brukt noe som gjorde dem veldig myke og fine å hoppe i


El.bilene var fortsatt populære, men ikke så mye som for 2 år siden. Da fikk vi nesten ikke Julie vekk fra dem:-) Men det ble da kjørt noen runder her i år også:-)Hinderløypa var utfordende og morsom:-)Båtene var gøye for både store og små:-)God gammeldags karusell - tror litamor lekte hun var i Paris;-)Fin Gråtass hadde de også


Ola-toget måtte vi jo selvfølgelig kjøre - utdeling av kjærligheter underveis:-)Storgaten er uforandret fra da jeg var lita:-)


Berg- og dalbanen var kjempegøy - tror Julie kjørte den 20 ganger eller noe sånt:-)I løpet av dagen var det sirkusskole med en "pensjonert" sirkusartis - tror i hvertfall han var det.... Han har hatt show i Las Vegas med sine enhjulssykler, og nå i sommer har han show i Lilleputthammer hver dag.

ps. Martin er han kule typen med caps:-)

Å så gikk jeg tom for strøm på mobilen så da blir det ikke flere bilder derfra. Vi hadde en flott dag og håper mange finner veien dit i sommer:-)Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits