Barnas Camping Festival 2011

Endelig er vi her! Nå har vi gledet oss i et helt år - og nå er vi her igjen:-)  Vi kom oss ikke fra Lervik før klokka ble nesten halv to, men pytt pytt - er det ferie så er det ferie:-) Vi kjørte inn på campingen her litt over seks -  akkurat tidsnok til alt vi ville rekke:-)

 

Dette treffet er et kjempeopplegg av Norsk Caravan Club avd. Gjøvik og omegn! Her representert med sjefen sjøl - Johan:Ikke lett å få tatt bilde av han - han er veldig i farta:-)

 

Til velkomst var det en som lagde ballongfigurer - kjempekjekk underholdning for barna mens de voksne rigga seg på plass:Tror faktisk alle ungene fikk ballong tilslutt :-)

 

Etterpå var det velkomst med boller og brus til barna, og kaker til de voksne:-)

 

Tilslutt var det underholdning fra Gausdal Kulturskole - de var kjempeflinke! Her har de fått noen av treffungene med på showet:Og jeg tror nesten alle kom for å se - her er litt av publikum:Sist jeg sjekket var det påmeldt 170 (!) barn påmeldt! Jaggu ikke verst:-)

I morgen er det mange som skal til Hunderfossen, men vi tar nok turen til Lilleputthammer. Må jo variere litt og ikke gjøre det samme hvert år:-)

 

Nå er barna i seng og vi voksne skal kose oss litt før vi tar kvelden vi også:-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits