Pinsetreffet 2011 Listranda

Jeg foretrekker egentlig blogginnlegg med bilder, men denne gangen blir det lite av det. Rett og slett fordi jeg ikke tok særlig med bilder den helga vi hadde treff... Litt fordi det ikke var dekning hos Telenor så da kunne telefonen likegodt ligge i vogna, og litt fordi jeg satt mye inne med sykt barn.

Er det ikke typisk forresten - at akkurat den helga man har gleda seg til lenge, ja da blir man syk. Denne gangen var det Martin som fikk det, feber og vondt i halsen.Sånn ville han helst sitte hele helga....

Men vi fikk da kosa oss masse likevel vi:-)

Det var innkjøring fredag fra kl 12. Vi hadde heldigvis kjørt vogna utover allerede onsdag, så jeg pakka bare klær og mat fredags formiddag og dro avgårde. Gubben hadde bedt seg fri litt tidlig og skulle ta ansvar for å hente ungene og alt småtteriet jeg hadde glemt....

 Her har vi fått plassert oss:-) Subaruen var ikke så veldig glad i å rygge vogna i oppoverbakke på vått gress, men det gikk greit. Jeg fikk æren av å rygge mens Håvard dirigerte plasseringen:-)

Kvart over 12 kom de første gjestene -  4 svensker rulla inn på plassen. Heldigvis tok Arvid og Claes ansvaret for plassering av vogner og biler. Det var 20 påmeldte ekvipasjer, så vi visste det ville bli trangt om plassen. Dvs vi var nøye på 4m mellom alle for sikkerhet står alltid i høysetet! Strømkabler ble lagt ut så alle fikk til lading av batteri og drift av kjøleskap. Utover kvelden kom det vogner og biler som perler på en snor og selv om det regnet og blåste litt, var alle i kjempehumør:-) Bente hadde tatt på seg ansvaret for svelesteking og det var ikke en liten jobb! Først tok det vel en times tid  å lage all røra, deretter stod hun i over 2 timer å stekte! Og dem var gode!!!! :-) Været lysna opp, så vi fikk gjennomført felles kaffekos, svelespising og info.

Lørdag var det planlagt øy-hopping for alle som ønsket det. Der hadde Gunn-Torild (?) fra Listranda gjort en kjempejobb. Siden mange hadde bobiler, samlet vi folk i de bilene vi hadde slik at alle kom seg ned til Skjærhalden. Knut fikk æren av å kjøre Volvoen min;-) De som valgte å dra, fikk en kjempeflott dag på øyenen i Hvalers skjærgård!

For oss som var igjen på Listranda, hadde barne- og ungdomskomiteen lagt opp til mye moro. Ungene kunne prøve seg på rapilering (skrives det sånn tro?) kanopadling, pilkasting, Eliaskjøring og sikkert enda mer. Tilogmed våre to som vanligvis helst bare skal se på, hev seg med på mye. Kanopadling var kjempegøy! Enda mer moro var det å få sitte på i jolla til en av gutta på plassen og kjøre litt rundt:-) Elias var også moro, selv om Martin helst vlle kjørt alene....
Ikke lett å se, men her kjører våre små... Jeg tror ihvertfall det er et av hver av dem:-)

Lørdag var kjempetrivelig, tilogmed for meg og Martin. De andre var med på felles grilling og dans, men vi kosa oss i vogna:-) Julie fant seg noen venninner og hadde knapt tid til noe:-)

Søndag hadde vi volleyball-turnering, runde hjul mot fastliggere:-) Vi vant! Mye moro underveis!

Medlemsmøte med besøk av brannvesenet ble det også tid til. Lærerikt og interessant!

Det var også hesteskokasting og det var jammen populært! Tror vi holdt på 3 timer eller noe:-)Her er det Martin som er i siget:-)

Søndagskvelden var det felles grilling i bukta, men pga av vinden og Martins form, valgte vi å sitte ved vognene sammen med familien Skjelin - kjempekos det også:-)

 Julie koser seg på lekeplassen.

Mandag hadde min kjære bursdag og da måtte han selvsagt få frokost på senga:


(ops - glemte å spørre om jeg kunne legg ut dette bilde - pyttpytt - han er så god så!)

Han har bursdag på samme dag som eldstejenta, men hun vil dessverre ikke være med på treff, så henne måtte vi feire senere. Gratulerer begge to!

Vi hadde felles kaffe før avreise og da fikk Håvard bursdagssangen:-)

Å så glemte jeg å fortelle at det var frieri på lørdagskvelden! Gratulerer til Ann-Lill og Stian:-) 
Kule Julie klar til avreise.

Tusen takk alle sammen for en kjempeflott helg!


 

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits