Båttur

Her for en drøy ukes tid siden, var vi så heldige å bli bedt med på båttur:-) Vi skulle bare en liten tur ut i den vakre skjærgåden utenfor Lervik, finne et fint sted å spise lunch, kose oss og dra hjem til vogna. Været var kjempefint - passe varmt og sol:-)

Mens vi leta etter et sted å legge til, begynte det å pipe i noen varsellamper. Det var da bare å raske på, skippern fant en brygge som så litt privat ut, men ikke så mye at vi forstyrra noen. Det gikk det fint å legge til og eieren var kjempekoselig. Etter å ha vært nede i motoren var konklusjonen at det var lite girolje. Merkelig siden båten kommer så å si rett fra service. Men det sier vel litt om hvor nøye de har vært der... Ikke noe koselig for båteierne, men det var jo heldigvis et enkelt problem å løse. Ihvertfall når man er medlem i Redningsskøyta:-) En liten telefon dit og så var det bare å vente. Det hasta jo absolutt ikke med oss, så vi gjorde det beste utav det:-)Jeg vet ikke helt hvorfor bilde er så skjevt, men tror jeg løfta mobilen litt høyt opp for å ta bilde - og da havna den litt på skjeiva:-) Martin gjemmer seg som vanlig:-)

Vi hadde med oss god mat og fikk en meget hyggelig lunsj:-)

Etterpå kosa ungene seg med plasking fra badeplattformen, krabbefiske, lekte på stranda og kosa seg ille.

Her ble også jeg og skipperfrua sittende lenge - så lenge at vi tilslutt ikke kjente føttene omtrent:-) Vannet var litt kaldt, men godt for varme sommerføtter:-)

Stor stas for store og små når "Horn Flyer" kom oss til unnsetning:-)Utrolig kjekt å bare kunne ringe dem, så kommer de med en liten girolje:-) Kjempehyggelig var de også:-) Kom bort til ungene og svarte så godt de kunne på spørsmål samt fortalte litt om båten og jobben de gjør. Gjett om gutttene syntes det var tøft!Flott båt!

Når de hadde vært der, var klokka såpass mye at vi satte kursen tilbake til Lervik. Dagen ble jo akkurat sånn vi hadde tenkt, bortsett fra at vi måtte ha hjelp da:-) Så vi var kjempefornøyde vi ihvertfall:-)

På turen hjem ville alle ungene styre sammen med Svein - det var stor stas. Heldigvis ikke så lenge, for Julie synes det er mest gøy å svinge;-)Martin kosa seg han også:-)
Vanligvis sitter jo vi uttafor vogna og ser å alle båtene som kommer inn... Så det var en litt rar følelse å sitte i båt og se på campingplassen:-)
Prøvde å zome, men det gikk ikke så bra:Vårt lille paradis ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits