Dårlig data...

Her i huset stemmer dessverre ordtaket om at "skomakerens barn går skoløse"....

Dvs jeg har en meget datakyndig mann, men en veldig treg data som aldri blir fikset:-(

Men bør ikke klage - han har nok annet å gjøre så det er tiden som ikke strekker til. Og sikkert litt lysten også - uansett veldig forståelig.

Vi er stadig på Lervik i vogna, men når det ikke blir tatt så mye bilder, blir det lite bloggmateriale av det. Men skal komme sterkere tilbake. Har også tenkt å lage litt innlegg om forskjellige campingplasser og eller om ting som fenger et campinghode. Men akkurat nå er mitt campinghode fullt av pinsetreff. Jeg sitter i treffkomiteen i NCC avd. Østfold, og nå til helga skal vi ha treff på Listranda på Hvaler. Idag benyttet vi en ledig ettermiddag til å kjøre vogna utover så den er klar i alle fall. Vi har litt kronglete plass å komme tilogfra på Lervik, så vi må alltid beregne oss god tid. I dag gikk det over all forventning. Turen utover til Hvaler var kjempefin - været er nydelig og skjærgården var på sitt vakreste. Ekstra stas var det at jeg fikk rygge vogna på plass der ute:-) Mens jeg prata med Arvid i klubben på telefon!!! Gikk kjempefint:-)

Møtte også noen kjempehyggelige beboere der ute som ga oss strøm til kjøleskapet. Så slipper det å stå å gå på gass i flere dager:-) I morgen kommer flere andre fra komiteen utover, så vi kjører nok dit da også:-) Fredag kl. 12 "braker det løs" med innkjøring, selv om det helt sikkert blir å foregå stille og rolig:-) Gleder meg masse selv om værmeldingen kunne vært bedre.....

Kommer sterkere tilbake snart:-)

2 kommentarer

Aleksandra

12.jun.2011 kl.22:08

Håper dere koser dere på Hvaler da! :D

campingerlivet

26.jun.2011 kl.21:51

Aleksandra: Jo takk vi kosa oss masse vi - men savna deg da vennen:-)

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits