Helg!

Selv om jeg har med min lille bærbare, merker jeg at det frister ikke så ille å ta den frem i vogna. Kanskje for å sjekke nyhetene i full fart, men ikke ellers. Så derfor blir ofte innlegga her på etterskudd. Men sånn får det bare bli.

Nå sist helg ble det bråbestemt sånn i syvtiden fredag kveld at vi skulle dra ut. Været var sånn passe, mye vind, men opphold. Vi synes heldigvis det er helt greit i vogna selv om været ikke er det beste. Vi voksne liker også å være i vogna når det er mye vind, for da er det lettere å passe på telt osv.

Det ble sent kveld for ungene - to trøtte små som venter på kveldsmat: 

Heldigvis var Markus også på plass, denne gangen med Didirik på besøk. Gutta storkosa seg når de fikk låne campingbordet vårt til BayBleida sine (Ja jeg vet det ikke skrives sånn men morsomt å skrive det sånn;-)

Det var ingen Julie kunne leke med - så da ble det mye kortspill på mor & datter. Men det er utrolig koselig det også:-)

Jeg har forresten endelig fått hengt opp gardiner i forteltet:Skulle gjerne hatt hvite gardiner, men orker ikke bruke så mye penger på det. Er jo ikke akkurat billig å kjøpe originale Isabella-gardiner. Og med det gardinopphenget jeg har, blir det utrolig mye jobb å sy egne. Men disse duger jo - ikke de verste jeg har sett...

Men se for en stilig dørmatte jeg har fått meg:

Den liker jeg!

Må bare legge med et bilde tilslutt av litamor som "kvil middag":
2 kommentarer

Aleksandra

25.mai.2011 kl.11:31

Ser ut som dere har hatt det kjempekoselig på Lervik i helga da :)

Får vel bli med en tur ut og bade snart vel!

campingerlivet

25.mai.2011 kl.14:03

Aleksandra:JA det må du:-) <3

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits