Handy man..

Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har en "handy" ektemann!

Selv om denne irriterer meg grenseløst av og til:Men det er utrolig hvor mye rart man kan finne i denne kassa.... Her forrige helg oppdaget vi vannlekkasje på vinduet foran (jippi - enda en feil på vogna) - men tror du jaggu ikke min kjære hadde silikon for våtrom!!! Så han dura ut og la på silikon så nå er vinduet (enn så lenge) tett! Ikke så moro med tisselaken i sofaen.....

Håper bare folka på Håkon Caravan kommer snart og fikser det. De har jo ifølge seg selv ofte servicer og div nedover her, så da kan de jo ordne vinduet vårt samtidig:-)

Enn så lenge må vi vel regne med at den kjente og ja jeg må vel innrømme, kjære, verktøykassa, kommer inn i vogna fra tid til annen.

 

Vi fikk forresten tilsendt "tort&svie" gave fra Flisa:

Det ser kanskje bare ut som en helt vanlig kaffetrakter - men det er det ikke! :-) Denne kjekke lille saken har jeg ønsket meg nå i 5 år!!! Joda, det er en kaffetrakter, men den er innmari kjekk.

For det første: Den sitter fast! Dvs jeg slipper å styre med å pakke den bort når vi skal kjøre. Ikke mye styr egentlig, men når vi skal fort avgårde på morran, blir det litt styr. Dessuten tar en vanlig kaffetrakter ganske så stor plass i  skapene hvor det til vanlig ikke er beregnet plass til den nemlig. Med denne nye må jeg bare sette selve kanna i oppvask-kummen (for den er faktisk liten nok til det ja), så er vi klare til å kjøre. 

For det andre: Den tar nesten ikke plass på benken fordi den er så smal.

For det tredje: Den går på 12V :-) Å det er kjempekjekt når vi er ute å kjører!

For det fjerde: Den slår seg av automatisk - enda en ting jeg ikke trenger huske på:-) Siden vi har kobla den direkte til batteriet, måtte min kjære ut i vogna i går for å sette på en slags hovedbryter. Den slår seg nemlig på også automatisk, noe som gjorde at den drev å slo seg av og på støtt når vi hadde koblet den direkte på batteriet. Det likte ikke vi - vi liker å slå ting helg av, så derfor ville vi ha en såkalt hovedbryter. :-)

Den er litt sånn "plastikk fantastisk" men gjør nytta si. Den er støyfri og enkel i bruk og enkel å rengjøre. Kort sagt er jeg kjempefornøyd!

Tusen takk Håkon Caravan:-)

Se så fint det ble!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits