Drageflyving

Lørdag morgen og vi våkner til strålende sol og litt vind. Sola var vi veldig glade for siden begge ungene var bedt i utebursdag i gamle barnehagen. Vi dro tidlig for å rekke den, leverte ungene og så dro vi voksne på trening (!). Jada  - bare litt imponerte over oss selv der ja:-) Motivasjonen har ikke vært på topp i det siste, så vi var flinke i våre øyne:-)

Da vi kom tilbake tll vogna, hadde vi tatt med en kamerat av Martin. De ville så gjerne fly med dragen til Martin som vi aldri har prøvd, og da måtte min kjære til pers:-) Dessverre var monteringsanvisningen til en helt annen drage, så det ble litt av en utfordring. Tilslutt kom en annen på campingen og hjalp til - de trodde de kanskje tilslutt hadde gjort det riktig:-)

Godt vi har lite møbler i forteltet sier bare jeg for den dragen her var ikke liten akkurat.

De fikk den opp i lufta til slutt men da var jeg gått lei og satt inne. Vind er jeg ikke så innmari glad i...

Men kortspill - det liker jeg:-)Spesielt kortspill med Julie som aldri er likt fra gang til gang.... Det morsomste er jo å finne på noe nytt hver gang vi spiller - stort sett så innvikla spill at hun skjønner dem ikke selv engang:-) Men morsomt og koselig - ja det er det alltid!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits