Jeg nyter Cabbyen

Fredag kveld og vi er i vogna:-) På formiddagen dro jeg ut alene for å vaske og gjøre helgerent, men det ble nå bare sånn passe.... Merkelige greier men når jeg kommer ut dit så er det liksom ikke så nøye lengre.... Skuldrene detter ned og husmorgenet ligger igjen hjemme..

Neida - så ille er det vel ikke, men det er vanskelig å få gjort noe. Da er det mye bedre å bare feie over vogna på søndags ettermiddag før vi drar hjem. Uansett, jeg fikk nå vaska og ordna litt før jeg dro hjemover for å hente resten av gjengen. Hjemme ble det tid til en rask dusj og pakking av siste rest før vi kjørte utover. Værvarselet for helga var vel ikke det beste, så jeg ble ikke akkurat forbauset over at ingen andre var der ute. Noen få kom utpå kvelden men fullt var det ikke.

Jeg er jo veldig begeistret for stekovnen i Cabbyen og skjønner ikke at så mange sier de ikke bruker den. Jeg bruker min kjempemye! De nye kasserollene er også helt topp:Her bruner jeg kjøttdeig i den største - den ser litt rar ut men det er fordi jeg bare har satt på det ene håndtaket. De kan nemlig tas av og det er innmari kjekt for da kan jeg bare gjøre sånn:Her har jeg hatt i resten av lasagnen (vi kjøper lasagnette i Sverige - pastasløyfer istedenfor pastaplater) i og strødd ost over. Settes i ovnen sånn passe lenge på nesten maks varme:-)Nytes så med varme rundstykker og salat og en perfekt campingkveld er i boks:-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits