Familien Sprekesen...?

Det er utrolig hvor sprek man kan være på en mandag! Ihvertfall når man har verdens beste 8 åring som vil ha mamman med på sykkeltur:-) Og så var vi så heldige at både lillesøster og pappan også ville være med:-) Etter middag var det bare å komme seg avgårde. Hjemmefra og over Seutelva gikk turen, mot Skårasletta og opp mot Sprinklet. Det er jo veldig greit for oss voksne og Martin å sykle da vi har ordentlige sykler, men lilamor stakkars - hun tråkker og tråkker med de små hjula sine... Men for en fart - og for et humør:-) Blid som ei lerke bortover veien for hun - hun er litt av et syn: Hjelm og briller på snei, håret flagrer, føttene går som trommestikker og rett som en planke i ryggen!

Da vi kom til bommen bestemte vi at Julie skulle slippe å sykle opp - det hadde blitt for tungt på den sykkelen. Hun fikk heller sitte på den store sterke pappan sin:-)Godt han hadde beltet hun kunne holde seg fast i ;-)

♥ (Oii - der fant jeg jaggu et hjerte også)

På turen opp er det mange bakker - her hjelper Julie meg å få sykkelen opp;-)

Vel oppe var det godt å sette seg  i solveggen litt - vi er virkelig heldige med været for tiden!

Martin drev med litt terrengsykling:

Ungene ler godt av mora når ho ikke tør gå til toppen av tårnet......

Men det er sånn cirka 15meter for høyt.....

På hjemveien ble det litt grottevandring....

Før vi møtte en eller annen orm - hvis det ikke var stålormen Ståle da:

Nok en flott dag!
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits