Sommeren er her

og vi håper den blir lenge! Vi våknet til sånn passe fint vær som bare ble bedre og bedre:-) Ungene lekte og koste seg, men vi voksne skravla og drakk kaffe. Å sånn gikk dagen.... Vi bestemte oss for å grille tidlig på dagen og godt var det. Senere var det så varmt at vi trolig ikke hadde orka. Uttpå ettermiddagen ville ungene bade og  det måtte vi bare si ja til.

Se så fint vi hadde det:

Gutta er klare og venter på litamor... 

Så mye bada jeg....Langt der ute skimtes "danskebåten"

Etter at min kjære hadde tatt årets obligatoriske vask av sanitærhuset, satte vi kursen hjemover. Tror ingen av oss hadde lyst egentlig. Spesielt ikke siden det er meldt fint vær fremover og hjemme er det som vanlig "tusen ting å gjøre".....

2 kommentarer

Eva

09.mai.2011 kl.13:31

Der fant jeg bloggen din! Så flink du er til å skrive og legge ut bilder. Nydelige bilder av badenymfene våre. For en fantastisk helg vi har hatt på Lervik. Trodde ikke solen tok så godt tidlig på året, men jammen ble jeg ikke skikkelig solbrent på nesen ;)

campingerlivet

10.mai.2011 kl.21:48

Eva: :-)

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits