Lervik bader i sol:-)

Da vi våknet til strålende sol idag, kriblet det godt i "camping-kroppen". Selv om vi strengt tatt burde gjøre noe fornuftig hjemme, frista det veldig å dra utover. Formiddagen/dagen ble brukt til å gjøre endel ærender: hente matte til forteltet hos Fredrikstad Caravan, hente nytt batteri hos Perry Caravan, kjøpe regnkåpe(?) på salg hos XXL og selvsagt kjøpe is og lørdagsgotteri:-) Når da elstejenta ringer og ber om  å få ligge borte, ja da var jo valget greit. Da kunne vi like gjerne bare dra utover. Det føltes veldig rart å dra når vi kjørte før hun dro - men tror hun skjønner at vi trives veldig godt her ute. Skulle bare ønske hun ville bli med oss av og til... Savner henne i alle fall. Egentlig er det litt greit også at vi "må" være hjemme de helgene hun er hjemme. Da får vi jo gjort litt hjemme også;-) Føler ikke vi MÅ være her hver helg nei. Det var veldig koselig å være hjemme igår, de to minste ble lagt av storesøster, mens jeg kjørte venninna hennes hjemom for å hente det hun trengte for å sove over. Er innmari koselig å tilbringe fredagskvelden med å høre på to fnisebærter på 15:-) Det er koselig når ungene har overnattingsgjester synes jeg:-)

Ettermiddagen her ute ble brukt til å finjustere vogna slik at teltet passer best mulig til platten. Men god hjelp av nabo nr 16, gikk det veldig greit. Det ble kjempefint når vi fikk rulla ut teppet vi kjøpte på Fr.stad Caravan. Flaks hadde vi også, for de var tomme for 3x6m som vi bestile, så for samme pris fikk vi 3x6,5m. Det passa oss kjempefint for vi hadde feilbestilt.... Teppet passer perfekt! Litt sent fikk vi innvia forteltet med en bedre middag - mangla bare rødvina;-)

Etterpå var gubben på strømfeiljakt... Hovedsikringen på campingen her gikk, så da var det å lete for å finne "synderen". Den fant de tilslutt - en av de nye på plassen hadde feil ledning. Så da håper vi det er i orden så vi ikke står strømløse uten at vi merker det...

 

Én kommentar

Trieu

07.mai.2011 kl.22:48

Koselig!

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits