Platting....

Når man står på fast plass, er platting kjekt å ha. Selv for oss som har "runde" hjul på vogna:-) Vi har jo ikke mulighet til å enkelt ta vogna hjem, så da er vi avhengig av å ha et fast sted å ha den. Det har vi funnet i vårt paradis Lervik på Manstad. Nå som vi har byttet vogn, ønsket vi å ha en platting som passet til forteltet. I påsken målte og styra vi, for at det skulle bli så riktig som mulig. Den siste dagen av ferien, tok vi teltet ned. Delvis fordi vi skulle på treff helga etter, og delvis fordi min kjære skulle snekre:Det måtte forlenges i front, og tas ned i lengden. Overse den "vakre" grønnfarven platten har - vi har ikke valgt den for å si det sånn.... Eller for å si det som det er, så har plattene blitt malet i militærgrønn kamofarve for å prøve å tekkes naboene.. eller kanskje det var naboen. Det er dessverre sånn at på Lervik har en en nabo som ikke liker oss - han vil at vi skal ta vekk plattene sånn at gresset kan få gro....??? Ikke visste jeg at gresset vokste på vinteren. Men det vet visst han.

Uansett - platten ble forlenget og avkortet  mens ungene koste seg med påske-eggene vi hadde glemt å gi dem:Tror kanskje jeg spiste mer enn de gjorde....

Men her er noen stemningsbilder fra Lervik denne ettermiddagen sent i april:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits