Bildekabelen er borte!

Er så kjedelig å blogge uten bilder, men finner ikke kabelen for å overføre bilder. Tipper den ligger i vogna:-)

Mandag var dagen for å pakke ned påskeferien og teltet. Er litt imponert over hvor flinke vi er biltt til å ordne telt alene:-) Det går overraskende fort og greit, Håvard jobber og jeg holder.... ;-) Ungene hadde overhodet ikke lyst å "flytte" hjem igjen og det er jo godt. Heldigvis blir det ikke mange dagene hjemme før vi skal ut på tur. Nå til helga er det kjøretreff på Mysen og dersom alt klaffer, er vi der. Og med alt mener jeg gassen i vogna! Er litt kjipt at vi har kjøpt dyr vogn hos en seriøs forhandler, men gasslangen - nei den har de visst ikke sjekket.... Hele påska slet vi med gasslekkasje, dvs vi kunne ikke ha gassen tilkoblet for da lukta det. Var livredd for å si det mildt.... Og kok forbainna.... Heldigvis hadde vi strøm til å drive alden, men hadde gleda meg masse til å lage mat, bruke stekovnen osv. Men nå ser det ut til at det kanskje virker - får vi håpe da..... Gass er farlige greier og skal tas på alvor har jeg lært av mine foreldre!

Men over til noe mer morsomt. Tirsdag ettermiddag dro min kjære utover til Lervik men hammer og sag - det skulle bygges platting! Teltet til nyvogna er jo 3meter bredt - det forrige "bare 2,5. Dermed måtte plattingen utvides. Han brukte dessverre mesteparten av tiden til å styre med gassen, men fikk da gjort litt. I går fikk ungene valget mellom barnepassen på treninga eller Lervik. Merkelig nok valgte begge to Lervik... Flott egentlig for da fikk Håvard gjort ferdig plattingen mens jeg kunne legge på nytt sengetøy slik at det var klart til helga. Å jo da, Håvard ble ferdig han, men jeg - nei sengetøyet stod pent nedpakket på stuegulvet hjemme, så det får jeg vel ta i morgen:-)

Idag er det litt shopping på programmet: gassvarsler må vi ha, likeså citrusspray slik at vi får satt på klistremerkene til caravanklubben og flere engangskaffekopper til holderne må vi ha. Pengene flyr!

Men aller først må jeg ringe Flisa og klage på vogna.... Gleder meg ikke akkurat kjenner jeg.....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits