Lykke!Toppen av lykke! Det har denne påska vært for meg! Jeg har aldri hatt en så flott påske - ihvertfall ikke i mitt voksne liv:-) Det har vært kos fra ende til annen og jeg er utrolig heldig som har en så flott familie og så flotte venner i mitt liv! I går på påskeaften var vi samlet et helt gjeng til påskeeggjakt hos familien Tiben. Vi kom dit i fire-tiden og klokken over ni før vi satte nesen hjemover (les: til vogna). Ungene lekte og kosa seg og vi voksne skravla og kosa oss:-) Det var rett og slett kjempekoselig:-)

Idag har formiddagen og dagen gått med til kaffesladder uttafor vogna:-) På ettermiddagen var det bursdagsfeiring for svigerfar. Måtte le litt av meg selv når jeg etterpå sa til ungene at "nå skal vi bare hente Volvoen og så skal vi dra hjem" :-) Volvoen står nemlig i gården hjemme og vi skulle til vogna.....

Da vi kjørte utover til Lervik, kjente jeg bare lykkefølelsen bredde seg i hele kroppen! Det er bare helt fantastisk å være her ute!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits