Sure kjærringer og enda surere unger....

Men ikke hos oss:-) Her er det bare fryd og gammen. Vi våknet nok en gang til strålende sol og det blir nok en varm dag i dag også:-)

I går hadde vi kjempekoselig besøk av min svigerbror med frue og deres yngste sønn. (Gidameien så pent dette hørtes ut...) Det var knallvær og vi grillet for tredje dag på rad:-) Ungene var tilogmed ute å vasset i vannet. Det hadde ikke vært noe problem å ligge i bikini, dersom bikinikroppen hadde vært på plass vel og merke...  Broren til min svigerinne kom også innom med to av sønnene, så her var det fullt hus. Trivelig var det i alle fall.Her er forteltet på plass og Far sjøl nyter sola. Litt rotete hos oss, men sånn er det alltid:-)

Skjærtorsdag var vi så heldige å bli bedt på middag hos Eva og Svein på plass nr 16. Det er det ikke noe slinger i valsen og i alle fall ikke rotete:-) Bordet var dekket kjempepent og maten var aldeles nydelig. Jeg drakk tilogmed rødvin for første gang og det var kjempegodt! Eva og Svein er det vi kaller for ferskinger i campinglivet:-) De har investert i så å si ny vogn med fortelt og har kjøpt kjempeflotte møbler. Skikkelig fint har de fått det! Utrolig kose folk som vi er kjempeglade for å ha fått med oss. Håper de vil trives like mye som oss her på Lervik:-)Og her er det nesten klart for påskefrokost hos oss langfredag. Vi slo til med varme rundstykker og egg - turde endelig å prøve ovnen igjen, men det var litt skummelt. Liker ikke at vi har problemer med gassen, og etter bruk luktet det igjen i gasskassen. Må nok klage litt til Flisa igjen dessverre.

Idag er det påskeaften og vi er bedt på påskeeggjakt hos Familien Tiben. Det gleder vi oss masse til! Og jeg gleder meg minst like mye til å dra hjem å dusje:-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits