Dagene flyr...

Vi kosær oss! Snakk om flott påske!! Dagene går sakte med sikkert og jeg som skulle være så flink å blogge, må dessverre innrømme at jeg har ikke tid....Ingen tvil om at vi er campingfamilie... Denne tegna Martin her en kveld:-)Mens vi var å hjalp Eva og Svein med å sette opp teltet, fant ungene ut at de ville ha litt innetid... Greit nok, da vet vi jo hvor de er:-) DS er kjekt å ha til tider. Heldigvis er det ikke mye de har brukt dem - i år er det mange unger her på Lervik, så det er nok å gjøre. Merker veldig godt at de er blitt et år større - nå har de mer frihet og vi trenger ikke fotfølge dem hele tiden. Bra for dem og bra for oss...Typisk morgenstund hos oss:-) Ungene koser seg foran tv mens vi får kose oss litt lengre i senga. Og for ordens skyld - det er ikke gotteri de spiser, men frokostblanding uten melk :-)

Tirsdag 19. hadde min kjære og jeg 8 års bryllupsdag og den ble behørlig feiret på Saltnes Grill og pizza!.... Snille Eva bestemte at hun skulle passe ungene, så kunne vi gå ut å spise og kose oss. Hadde egentlig tenkt å prøve den berømte fiskesuppa på Engelsviken, men fant ut at vi heller ville ha junkfood.... Enkle sjeler:-) Superromantiske er vi nok ikke, men vi har det bra og det er vel det viktigste:-)

Nå skal jeg ut å nyte sola, skriver mer senere.... kanskje.....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits