Vi har fått nyvogna:-)Her har vi en liten spisepause nord for Oslo - det ble LANGT å kjøre i går... Etter å ha levert ungene på skolen, kjørte vi til Rolvsøy der vi hadde mellomlagret gammelvogna. Ti over ni var vi på tur til Flisa. To tissepauser og 4 timer senere var vi på plass. Litt merkelig mottakelse - de var overhodet ikke interessert i å se på vogna vi leverte fra oss? Det var også masse småting som måtte utbedres på nyvogna som skulle ha vært gjort, men som ikke var utført.... Det tok 2,5 timer før vi var på hjemveien igjen. Litt drøyt, men greit nok. Da hadde vi fått ny list på sengegavelen isteden for en dårlig reparert en, vi hadde fått nytt stereoanlegg, lovnad om tilsending av nytt panel rundt stereoen, 6 orginalkroker til oppheng, festet en løs ledning fra kontrollpanelet, opplæring i alde- og acbruk, tre nye markeringslys(de gamle var veldig slitt i fargen), ny inngangskrakk, nye stropper på sykkelstativ, nye skruer på draget(de gamle var ille rustne) og 2 krus.... Alt unntatt opplæringsdelen burde vel strengt tatt vært gjort på forhånd???

Pytt pytt, nå er vogna vår, den står pent parkert på parkeringsplassen på Lervik, klar til å settes på plass så snart gubben er ferdig med hjemmekontoret sitt. Typisk at han idag fikk kræsj på maskina si og må bruke masse tid på det....

Jeg er helt klar for innflyttning og sitter bare på vent nå :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits