Vogna er kommet ned:-)

Og det gikk bra! Vi fikk den jo opp, men fy for en jobb det var da, selv om det var 6 voksne og 3 barn til hjelp.... Har ligget søvnløs og gruvet meg til vi skulle ta den ned - og så gikk det kjempebra!Å det er så bratt som det ser ut til ja! Min kjære hadde her kosejobben.... Han måtte sitte helt i ro og holde bremsene inne....Mens våre kjempesnille naboer og jeg henta plank for å legge under hjula... Her måtte dekket til vogna opp for at ikke vogna skulle velte for mye mot utstikket på garasjetaket.... Ikke bare bratt, men veldig skjevt også!Her er vi såvidt begynt å bygge under det andre vognhjulet for at ikke bakenden på vogna skulle slå nedi...Bilen måtte utnytte grøfta fullt ut for å få plass til vogna....


Og endelig var den nede på veien:-) Gjett om jeg var lettet og glad! Nå er vi klare til å kjøre til Flisa for vognbytte:-)


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits