Norsk Caravan Klubb

Jeg som egentlig er stille og sjenert, klarer av og til å stikke hodet frem likevel. Norsk Caravan Klubb er et av stedene jeg gjør det... Ikke så veldig da, men litt. Sitter i treffkomiteen i avd. Østfold og trives der. Tror jeg.... Har av en eller annen grunn ikke fått vært med på noen treff etter av jeg ble med i komiteen, men tenker å gjøre noe med det i år. Vi skal nemlig delta både på kjøretreff i Mysen helga etter påske, Pinsetreff på Listranda og høsttreff på Rjukan i september. Håper bare min kjære mann er enig :-)

Men uansett, jeg prøver å sjonglere den stille sjenerte Elin-Marie med ho derre tøtta fra nord med samme navn som er så innmari rask å ta ordet i forsamlinger.... Skjønner ikke helt hvorfor - håper bare hun sier noe fornuftig;-) I går hadde vi møte for å avtale mer angående treffa og da spesielt pinsetreffet. Det skal jo være på Listranda sammen med de "fastboende" og det kan av og til by på litt utfordringer. Selv om vi alle er caravanister og elsker campinglivet, er det på ganske forskjellige måter. Men vi må også huske på at vi er EN klubb og samarbeide bør gå i samme retning.  Tror vi var ganske så på nett etter møtet og jeg så hvertfall ingen sure fjes da vi gikk:-) For så vidt ikke da vi kom heller:-) Vi pratet mye om hvordan få med flest mulig og nettsiden bør mer på banen. Jeg klarte da selvfølgelig å ta på meg å skrive en artikkel som skal publiseres på avdelingens egen side!!! Ikke er jeg flink å skrive og ikke vet jeg helt hva jeg skal skrive. Har jo klart å sette sammen noen ord, men aner ikke om det er nok og om det er sånn de andre vil ha det.... Men tar sjansen og sender den avgårde. Heldigvis skal de andre i treffkomiteen lese gjennom den først og forhåpentligvis rette litt og legge til litt, eventuelt fjerne litt hvis de vil. Jeg er ganske grei sånn sett - det er helt greit at andre plukker på det jeg skriver:-) Bare de ikke plukker for mye.... Neida bare tuller:-) For min del må de gjerne skrive om hele greia. Jeg har i alle fall prøvd.

Håper bare det kommer flere barnefamilier i år. Vi har vært kjempeheldige å blitt kjent med "den harde kjerne" med runde hjul i klubben og det er topp folk! Kjempehyggelige, hjelpsomme og flotte på alle måter! Men de har store barn og da føler vi oss litt uttafor likevel... Det er vel flere barnefamilier med runde hjul!!!!????????? Kom igjen i såfall - vi trenger dere!

Jeg er "vokst" opp i caravanklubben og har mange flotte barndomsminner derfra. Håpet er at mine barn skal føle det samme og enda mer. Jeg skal ihvertfall gjøre det jeg kan for at det skal bli sånn.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

campingerlivet

campingerlivet

38, Fredrikstad

Husmor i min beste alder som elsker livet som caravanist. Gift og har 2/3 barn med verdens beste mann! Prøver å skrive om livet med camping og alt det medfører.

Kategorier

Arkiv

hits